3a divisió FEF

Joan Màrmol presenta la dimissió enmig del caos

3a divisió. L’entrenador i el seu cos tècnic marxen del Gavà després de la segona jornada forçats per una situació institucional que continua sent precària i que els ha dut al límit

Embolica que fa fort. Des de fa ja uns quants mesos que no hi ha un dia a Gavà en què regni la normalitat. El club continua a la deriva en l’aspecte institucional, i aquest context de precarietat i inestabilitat crema a tothom que hi passa. L’últim ha estat l’entrenador, Joan Màrmol, que ahir va presentar la dimissió juntament amb tot el seu cos tècnic. Només s’han disputat dues jornades de lliga, però tot el que ha passat les darreres setmanes ha dut el palamosí i el seu equip de treball a tocar el dos. La situació s’ha fet insostenible.

“No ho deixem perquè l’últim resultat [0-6 contra el Castelldefels] hagi estat negatiu, ja ens plantejàvem la dimissió des de dijous passat, i totes les circumstàncies que hem viscut ens han forçat a prendre aquesta decisió”, explicava ahir un afectat Joan Màrmol, que a causa d’aquesta situació ja no podrà entrenar en categoria estatal aquesta temporada. El tècnic empordanès ha passat un calvari i ha viscut un grapat de situacions esperpèntiques, com les que va relatar després de la primera jornada a Terrassa: imprimir les fitxes, no disposar de material bàsic per tractar els problemes físics dels futbolistes, haver d’afrontar el partit amb deu jugadors de camp i dos porters... Al final ha arribat al límit. Massa problemes i promeses incomplertes per part del club –l’empresa Huno és la que gestiona l’entitat– per continuar al timó del projecte.

Diumenge hi ha programat un Gavà-Europa i s’haurà de veure com els gestors del club i el responsable esportiu, Pablo Nazabal, fan front a la situació aquests dies. Hi ha una part de la plantilla que també està cremada per tot el que ha viscut aquestes setmanes.

Dotze mesos d’enrenou

Amb la dimissió de Màrmol, el Gavà haurà vist com en l’últim any han passat tres entrenadors i tots n’han sortit malament. Juanma Pons va ser destituït el setembre de l’any passat i va denunciar el club, que no abonava la totalitat de la seva fitxa. La mateixa decisió va haver de prendre, en vista dels impagaments, el darrer tècnic, Óscar Mena, que va estar setmanes sense poder seure a la banqueta. Mármol, per la seva banda, haurà dimitit i no cobrarà el que li queda de contracte. Tots tres coincideixen en una altra cosa: s’han sentit enganyats.

LA XIFRA

3
entrenadors
han passat pel Gavà l’últim any: Juanma Pons, Óscar Mena i Joan Màrmol.

LA FRASE

No pleguem per l’últim resultat, ens ho plantejàvem des de dijous, i totes les circumstàncies ens han forçat a dimitir
Joan Màrmol
EXENTRENADOR DEL GAVÀ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)