2a divisió FEF

ESPORTS

FUTBOL

Arimany, en l’últim sospir

Últim dia. El davanter de Quart Joel Arimany completa la plantilla del Peralada i torna a terres gironines després de jugar una temporada en qualitat de cedit pel Girona al juvenil del Màlaga

Com era de preveure, el Peralada va moure fitxa en el darrer dia de mercat estival i va confirmar la incorporació del davanter Joel Arimany. El futbolista de 19 anys tornarà així a terres gironines només un any després que el Girona, el club que en té els seus drets, el cedís a l’equip juvenil del Màlaga. Tot i que la cessió era per a dues temporades, el fet que l’atacant acabés la seva etapa de juvenil i no tingués la confiança dels tècnics de l’Atlético Malagueño, l’equip filial, ha precipitat la seva tornada. I és que, amb el Peralada a segona B, el Girona ha vist amb bons ulls que el davanter gironí iniciés la seva etapa com a semiprofessional amb l’equip dirigit per Arnau Sala, que veurà com la seva llista d’atacants s’amplia amb un nou futbolista. Els de l’Alt Empordà també es beneficiaran del moviment del Girona amb l’arribada del noruec Kjetil Haug fins al gener, que serà el tercer porter de l’equip de Machín, però competirà amb el Peralada mentre José Aurelio Suárez es recupera de la lesió greu en una espatlla.

L’arribada de Kjetil i Joel Arimany, que el curs 2015/16 es va convertir en el debutant més jove de la història del Girona a segona A, amb 17 anys i 4 mesos, obliga els peraladencs a deixar sense fitxa a Richi Paz i a un altre davanter, Draman Konaré. Aquest últim s’està recuperant d’una lesió de genoll i, de moment, continuarà entrenant-se amb els preparadors físics de l’equip, en espera de recuperar-se.

El Llagostera i l’Olot, parats

Els altres dos representants gironins en la categoria no van aprofitar el darrer dia de mercat per acabar de perfilar les seves plantilles tot i tenir fitxes lliures per fer-ho.

El Llagostera té vint-i-una fitxes –per curar-se en salut en l’afer burocràtic de Guichón ha activat una fitxa sub-23 per a Maymí– i podia incorporar un jugador major de 23 anys. Els llagosterencs van estar fins a darrera hora atents a qualsevol oportunitat de mercat, però finalment no van voler precipitar cap operació. D’altra banda, l’Olot té vint fitxes activades, però en el seu cas, les dues incorporacions que podia fer havien de ser futbolistes sub-23. Tot i que, segons el mateix secretari tècnic, Sergi Raset, hi ha converses amb algun jugador, ahir tampoc es van precipitar els esdeveniments.

Els dos equips encara poden fitxar en qualsevol moment per completar aquestes fitxes lliures, però ara ja només a jugadors inscrits a l’atur abans del tancament del mercat. El ventall de futbolistes s’ha empetitit per a les dues entitats, que podrien també esperar la nova finestra de mercat, l’1 de gener.

LLAGOSTERA

Per precaució a causa de l’afer amb Guichón, Maymí tindrà fitxa sub-23 del primer equip

OLOT

Tot i negociar amb algun jugador, els garrotxins deixen lliures dues fitxes per a sub-23
BADALONA
Kilian Duran Atlético B
LLEIDA ESPORTIU
Manu Molina* (Deportivo B)
SABADELL
Guilllemenot* Barça B (cedit)
Arthuro Titus Petange
Braima Fati Barça B (cedit)
Ángel Martínez Chesterfield
Trápaga Barça B (cedit)
Alasana Manneh Barça B (cedit)
CORNELLÀ
Néstor Gordillo* Guijuelo
LLAGOSTERA
No ha fet cap incorporació en el darrer tram del mercat.
OLOT
Yeray Sabariego Granada B
PERALADA
Joel Arimany* Atl. Malagueño
Kjetil Haug* Man. City (cedit)
Seung-Ho Paik Barça B
* Incorporacions tancades ahir

PERALADA

Les arribades de Joel Arimany i Kjetil van provocar les sortides de Draman i Richi Paz
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)