Forgas dona el primer triomf al filial del Reus

3a divisió. El Vilassar segueix sense sumar cap punt en aquest inici de lliga en un partit en què gairebé no va crear ocasions per marcar

VILASSAR 0 REUS B 1

VILASSAR:Imanol, Pitu, Dani Prieto, Viale, Torrents, Nando, Soufiane (Moreno, 73’), Rovira, Joel (Matamala, 65’), Eric López i Eric Jiménez (Ivan, 86’).REUS B:Sillero, Guerrero, Torre, Márquez, Miranda, Modest, Xavi Jaime, Miravent, Ernest Forgas (Dome, 85’), Marcel (Sergey, 78’) i Xavi Fabra (Roger, 90’).GOLS:0-1 (46’) Ernest Forgas.ÀRBITRE:Gonzales Moreno.T.G.:als locals Torrents, Soufiane, Rovira, Viale, Pitu i Eric López; i als visitants Miravent, Guerrero i Modest.T.V.:amb vermella directa al segon entrenador local Fernando Collado.

Un gol del davanter Ernest Forgas just a l’inici del segon temps va ser suficient perquè el Reus B aconseguís el primer triomf de la història a tercera. El Vilassar, que ho va intentar en el darrer tram amb més cor que cap, segueix sense puntuar.

En una primera part molt travada i sense gaires ocasions, va ser el conjunt roig-i-negre l’únic que es va acostar al gol. En un llançament de falta directe, Xavi Jaime va enviar la pilota al travesser (27’), mentre que uns minuts més tard el lateral Torre va voler dir-hi la seva. Però va ser als 40 segons de la segona part quan el Reus B va trobar el premi al gol, en una centrada des de la banda dreta a la qual Ernest Forgas es va anticipar a la defensa i va enviar a a xarxa amb una magnífica rematada creuada. A partir d’aquí, el conjunt de Lluís Albesa va fer un pas enrere i els maresmencs ho van aprofitar per intentar buscar l’empat. Però sense gaires idees en atac, el Vilassar gairebé no va inquietar la porteria de Sillero. La vegada que ho va fer, però, Matamala va tenir una ocasió claríssima (85’), però no va estar encertat i el 0-1 ja no es va moure.