L’Europa no desaprofita les circumstàncies

Triomf clar. El conjunt escapulat fa quatre gols en la primera part i venç un Gavà sense tècnic que en el segon temps va mostrar el seu orgull

gavà 2 europa 4

GAVÀ:Pol, Salinas, Esteban (Eric, 37; Lamas, 46’), Javi Iglesias, Sgrò, Domi, Marc, Álvaro, Aarón Bueno, Pipo i Nacho (Nahuel, 71’).EUROPA:Fer, Dani Pujol, Rubén, Cano, Tena, Uri, Raíllo (José, 82’), Alberto, Javi Navarro (Ángel, 70’), Prat (Xavi Civil, 54’) i David Jiménez.GOLS:0-1 (3’) Raíllo. 0-2 (36’) David Jiménez. 0-3 (38’) Javi Navarro. 0-4 (44’) Javi Navarro. 1-4 (52’) Aarón Bueno. 2-4 (56’) Álvaro, de penal.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:als locals Salinas i Pipo; i al visitant Dani Pujol.PÚBLIC:uns 300 espectadors.

L’Europa, com era previsible en vista de les circumstàncies, va tornar de la seva visita al camp del Gavà amb els tres punts al sarró. Contra un rival amb un onze de circumstàncies i sense entrenador –el director tècnic, Pablo Nazábal, donava les ordres des de la grada–, l’equip gracienc va resoldre el matx amb quatre gols en el primer temps. Després de la represa, l’equip de casa va mostrar el seu punt d’honor i va maquillar el resultat.

El Gavà va sortir al camp amb un futbolista argentí que arribava amb jet lag i sense gairebé entrenar-se, Esteban, ja que en l’escalfament Eric es va fer mal. Aquesta decisió va condicionar molt el matx, ja que la falta de rodatge va fer que aquest jugador cometés dues errades importants que van ser els primers dos gols de l’Europa. Primer Raíllo (3’) i després David Jiménez (36’) van aprofitar una pèrdua seva per batre Pol. Esteban, de fet, va haver d’abandonar el camp en el minut 37 completament fos. Entremig, el Gavà havia controlat, però sense generar perill. El 0-2, en tot cas, va deixar estabornits els de casa, i l’Europa ho va aprofitar per sentenciar el partit amb dos gols de Javi Navarro abans del descans.

Tot i que el partit feia molt mala pinta per al Gavà, els blaugrana van demostrar ser un bloc amb orgull i es van reactivar després de la represa. Així, van alçar la veu i van escurçar la diferència amb els gols d’Aarón Bueno i Álvaro. Amb el 2-4 l’Europa va controlar bé, tot i que el Gavà també va disposar d’alguna ocasió per fer variar un marcador que ja no es va moure.