3a divisió FEF

El Vilafranca, contra un mur

Imbatible. El Figueres supera el Vilafranca en un partit en què va prioritzar la defensa i, sobretot, va saber gestionar el gol de Muntadas

vilafranca 0 FIGUEREs 1

VILAFRANCA:Gonzo, David Gómez, Fontanils, Medina (Sergi Perez, 18’), Via, Diez (Abel Rita, 46’), Alex Pla, Boira (Alfredo, 71’), Oribe, Aday i Kike Tortosa.FIGUERES:Aroca, Ot Bofill, Cunill, Canal, Sergi Romero, Carles Puig, Ferran Grau, Maik Molist (Feixas, 89’), Gil Muntadas, Ritxi (Pep Chavarria, 63’) i Dani Gómez (Èric Pimentel, 73’).GOL:0-1 (44’) Gil Muntadas.ÀRBITRE:Sánchez Aparicio.T.G.:als locals Díez i Boira; i als visitants Aroca, Ferran Grau, Maik Molist i Ritxi.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 350 espectadors al municipal de Vilafranca.

El partit va ser un monòleg del Vilafranca tot i que els del Penedès no van disposar d’ocasions gaire clares per batre Aroca. Abans del descans, però, el Figueres, en l’única gran aproximació amb perill, va descantar la balança a favor seu. Una incursió per la banda de Gil Muntadas va acabar amb un xut creuat del mitjapunta que va topar amb Díez. El defensa va canviar la trajectòria de la pilota i el porter Gonzo no va poder fer res per evitar la diana empordanesa.

En la segona, la tònica no va canviar i els vilafranquins van pressionar de valent la defensa de cinc plantejada per Chicho Pèlach. Fins i tot, Abel Rita va estavellar la pilota al pal, després que Aroca desbaratés a Aday un un contra un claríssim. Al final, Oribe des de la frontal i Aday, amb una rematada de cap van tornar a posar l’ai al cor als figuerencs, que van resistir per sumar tres punts valuosos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)