Territorial

La Jonquera suma el primer triomf de prestigi

1a catalana. Un gol de Javi Revert abans del descans dona tres punts als de Mármol

JÚPITER 0 LA JONQUERA 1

JÚPITER:Iván, Cifuentes (Burgos, 85’), Víctor, Peña, Lobo, Oscar, Ao (Mora, 73’), Aleix, Coronado, Peris (Canelada, 78’) i Diego.LA JONQUERA:Aleix Manzano, Genís, Gabernet, Marc Nieto (Albert Genís, 76’), Masó, Fran Pérez, Mamau (Jorge Torres, 67’), Tidiane, Marc Bech, Ramo (Oriol Pujadas, 64’) i Javi Revert.GOLS:0-1 (42’) Javi Revert.ÀRBITRE:Fernández Garcia.T.G.:al local Canelada; i als visitants Gabernet i Oriol Pujadas.COMENTARI:guanyar la primera jornada de lliga contra un altre dels equips que venen de tercera tot i no haver fet ni un entrenament a les ordres del nou tècnic, Joan Mármol, és un inici prometedor per a la Jonquera, que ahir va guanyar al camp del Júpiter (0-1). El conjunt fronterer en va fer prou amb un gol de Javi Revert, que va rematar de cap al segon pal una centrada de Masó, per fer valer la superioritat que van demostrar durant gairebé tot el partit. Només en els últims minuts el Júpiter va fer patir els fronterers.