Territorial

El Lloret perd al camp d’un efectiu Sant Joan Montcada

1a catalana. Els dos gols de Peque en el seu retorn no van servir per sumar (4-2)

sant joan m. 4 lloret 2

SANT JOAN MONTCADA:Roberto, Robert, Lluís, Barry, Marc Gracia (Moyano, 70’), Marc Rojas (Juanjo, 5’), Uri, Viti (Pepe, 80’), Ramon (Marc Pilar, 60’), Antonio (Fran, 80’) i Damià.LLORET:Tuscà, Puntí, Juanpi (Juan Romero, 60’), Majó (Gous, 80’), Peque, Ricky, Ivi (Josep Velis, 75’), Nil, Adri Expósito (Marc Sánchez, 75’), Aparicio i Bukary.GOLS:0-1 (10’) Peque. 1-1 (15’) Antonio. 2-1 (40’) Uri. 3-1 (80’) Marc Pilar. 3-2 (85’) Peque. 4-2 (90’) Uri.ÀRBITRE:Cubero Vidal.T.G.:Roberto, Viti, Fran i Damià; Peque i Adri.COMENTARI:el Lloret va perdre al camp del Sant Joan Montcada en l’estrena de la lliga tot i haver-se avançat ben aviat gràcies a un gol de Peque, que ahir tornava al club selvatà. La reacció dels locals va ser excel·lent, i abans del descans ja havien capgirat el resultat. En la segona part, el Lloret va buscar l’empat, però en el 80 Marc va fer el 3-1 que sentenciava el matx. El segon gol de Peque (85’) va ser insuficient i Uri va fer el 4-2 final des del mig del camp.