Territorial

Horitzons diferents

Copa. El Reus rep l’Sporting per curar les ferides de la lliga en una eliminatòria més atractiva per al Lleida i l’Olot, que s’enfronten al penúltim obstacle abans de jugar contra un gran de primera

La majoria de partits de la segona eliminatòria de la copa –a partit únic– es disputen avui, amb tres representants catalans, després que el Nàstic jugués ahir. La competició té, en les primeres fases, horitzons diferents en funció de la categoria. Es presenta d’entrada menys atractiva per als equips de segona A, que prioritzen la lliga i que han de superar dues eliminatòries entre ells abans que els cinc supervivents es creuïn amb els equips menys atractius de primera divisió en els setzens de final. És el cas del Reus, que rep l’Sporting al municipal amb ganes de tancar la ferida oberta pel 3-0 de diumenge a Oviedo. L’equip de Gijón està en plena forma, ja que encapçala la classificació de segona A després del contundent 0-4 de dissabte passat al camp del Nàstic. Els asturians s’han quedat a Reus aquests dies per preparar el duel, tot i que també tenen el cap centrat en el derbi de dissabte contra l’Oviedo. Aritz López, que manté les baixes de Vitor, Guzzo i Campins, i els dubtes fins a última hora de Carbonell, Atienza i Migue, intentarà fer rotacions sense perdre competitivitat per tal de superar l’eliminatòria. En principi, completarà la convocatòria d’avui amb algun futbolista del filial, com ara Gonzalo Pereira.

El Lleida i l’Olot, per la seva banda, afronten els partits d’avui sabent que són el penúltim obstacle abans d’enfrontar-se a un dels set equips de primera que disputen competició europea. És un bon premi, i per això tots dos estan molt motivats per superar l’eliminatòria. El Lleida ho té, a priori, més difícil, ja que visita un dels grans de segona B, el Mallorca, que ha començat la lliga en forma. Té set punts, dos més que els blaus. El factor camp juga a favor dels mallorquins, però el Lleida no descarta la sorpresa, i més després de la dosi de moral que els va donar diumenge la primera victòria de la temporada al camp del Peralada.

Finalment, l’Olot de Martín Posse rep l’Alcoià (19 h) coincidint amb l’inici de la festa major. Els garrotxins intentaran donar una alegria a la seva afició contra un rival sempre complicat.

2a A:
Nàstic-LUGO
1-1 (1-3)
CADIS-Almeria
1-0
Reus-Sporting
20.00
Llorca-Còrdova
20.00
Oviedo-Numància
20.00
Osca Valladolid
21.00
Saragossa-Granada
22.00
R. Vallecano-Tenerife
22.00
Alcorcón-Cultural
20.00 (demà)
Osasuna-Albacete
22.00 (demà)
2a B:
Olot-Alcoià
19.00
Formentera-Tarazona
20.00
Marbella-G. Segoviana
20.00
Mallorca-Lleida
20.30
Ponferradina-Balears
20.30
Calahorra-Leioa
20.30
Logroñés-U. Adarve
20.30
Fuenlabrada-Mèrida
20.30
Elx-Durango
20.45
Talavera-Antequera
20.45
Cartagena-Mirandés
21.00
Hèrcules-Llorca Dep.
21.00
Múrcia-R. Ferrol.
21.30 * En la tercera eliminatòria també s’emparellaran per categories.

LES FRASES

La copa sempre m’ha agradat. Hem de ser competitius per passar eliminatòria contra un bon rival
Aritz López Garai
entrenador del reus
Serà un partit molt difícil contra un rival molt sòlid. Serà igualat i es resoldrà en els detalls
Gerard Albadalejo
entrenador del lleida
Sabem que l’afició i el club estan engrescats i la idea és poder regalar-los la classificació
Martín Posse
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)