3a divisió FEF

El Gavà trenca relacions amb l’empresa Huno

3a divisió. La junta directiva del club del Baix Llobregat va posar punt final de manera unilateral al seu vincle amb la companyia que gestionava l’entitat des de l’estiu passat

Nou canvi de rumb en el Gavà. La junta directiva del club blaugrana va anunciar ahir amb un comunicat que trencava de manera unilateral les relacions amb l’empresa Huno 2016, que fins ara gestionava el club tant econòmicament com esportivament. L’entitat gavanenca va prendre la decisió pels nombrosos incompliments que considera que s’han produït per part de l’empresa gestora des de la seva arribada. La decisió posa punt final així a una història que va començar l’estiu del 2016, just en plena promoció d’ascens.

L’empresa Huno, amb l’empresari argentí Hugo Grgona al capdavant, va arribar al Gavà després de la marxa de la marca de roba esportiva Hummel, que fins aleshores havia treballat braç a braç amb el club. Des de l’arribada d’Huno, però, els problemes amb els impagaments van ser una constant. Tant que finalment van acabar amb el descens administratiu de categoria. Després del descens, la dimissió del president Maniega el 16 de juliol semblava posar punt final a tots els problemes de l’entitat i que l’empresa Huno tindria via lliure per dur a terme el pla desitjat. Però la situació no va millorar, tot al contrari. Als problemes amb la tramitació de les fitxes dels jugadors, s’hi va afegir la dimissió de Joan Mármol, el tècnic escollit per dirigir la nau al principi d’estiu, que va plegar fart de les promeses incomplertes. I ahir, finalment, la junta del Gavà va decidir posar punt final a la relació amb Huno.

Al vespre hi va haver una reunió entre membres de la junta directiva –dos dels quatre que la componen– i alguns socis, encapçalats per l’exdirectiu Lluís Santos. S’hi va parlar de les principals accions que cal fer a curt termini per intentar reconduir la situació d’un club en estat crític però que torna a estar en mans dels seus socis.

Nozabal dirigeix l’entrenament de l’equip

Sorprenentment, Pablo Nozabal es va presentar ahir a la tarda per dirigir l’entrenament del primer equip gavanenc. Nozabal, designat director esportiu del club per l’empresa Huno i erigit com a entrenador després de la marxa de Joan Mármol –va dirigir des de la graderia el partit contra l’Europa– considera que té contracte amb el club i que continuarà entrenant l’equip mentre la junta no l’acomiadi. Així, doncs, l’argentí va dirigir la sessió per preparar el partit de diumenge que ve contra el Prat com si res hagués passat, tot i que la directiva ja li busca substitut. La direcció del club blaugrana entén que Nozabal té contracte amb l’empresa sortint i que no el lliga cap vinculació amb el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)