Territorial

El Girona imposa la seva llei

Divisió d’honor juvenil. Els d’Àlex Marsal superen amb claredat el Lleida en un partit plàcid en què Pedro, amb dos gols, i Pachón van materialitzar la superioritat dels gironins

lleida 0 girona 3

LLEIDA:Pau Bosch, Sánchez (Adrià, 46’), Joel, Font, César (Ramón, 75’), Grifell, Toni, Joanet (Sergi, 75’), Adrià, Ignasi (Iker, 46’) i Bojan Radulovic.GIRONA:Collet, Prado, Teo, Uche, Pol, David, Pedro (Rodrigo, 63’), Jofre, Homet (Pachón, 32’), Alejandro (Cobos, 55’) i Valery (Moha, 70’).GOLS:0-1 (4’) Pedro. 0-2 (37’) Pedro. 0-3 (86’) Pachón.ÀRBITRE:Ollé Lladó.T.G.:als locals Pau, Bojan; i als visitants Teo, David i Pachón.T.V.:directa al local Adrià (80’).PÚBLIC:Uns 150 espectadors.

Si la temporada passada el Girona va haver d’esperar fins a l’últim partit de la primera volta per aconseguir la primera victòria a fora, aquest curs ha començat del tot al revés, i és que els d’Àlex Marsal van resoldre amb relativa facilitat la seva visita a Lleida (0-3).

El partit va quedar ben encarrilat de bon començament. Quan tot just s’havien jugat quatre minuts Pedro va rebre la pilota després d’un canvi de joc de Valery, es va plantar davant Pau Bosch i va definir amb tranquil·litat. Millor inici, impossible. El Lleida va intentar reaccionar i va tenir alguna bona ocasió per empatar el partit, però entre les intervencions de Collet i la falta d’encert el marcador no es va moure. En canvi el Girona, dominador clar, va fer el segon amb un xut creuat de Pedro després de desfer-se d’un defensa.

En la segona part els gironins ja tenien coll avall el matx i van ser més pràctics. Amb una defensa ben ordenada i sòlida van contenir els atacs a la desesperada del Lleida i van esperar el seu moment en els contraatacs. Els minuts van anar passant i en el 80’ el Lleida es va quedar amb deu per l’expulsió d’Adrià. Ja amb un home més Pachón, que debutava ahir –estava amb el Peralada–, va culminar un contraatac per fer el 0-3 definitiu.