3a divisió FEF

El Gavà sorprèn el Prat i suma el primer triomf

3a divisió. Els blaugrana, en plena crisi institucional i que encadenaven tres derrotes seguides, van vèncer gràcies a dues dianes de Domi i Salinas

AE prat 1 gavà 2

AE PRAT:Sergio, Joel Marín, Uri Escabrós, Aitor Lario, Ricarte, Putxi, Padilla, Ñito (Pau Senent, 71’), Ignacio (Jordi Cano, 56’), Poves (Toni Larrosa, 65’) i Carlos Cano.GAVÀ:Pol Busquets, Salinas, Sgró, Nacho (Nahuel, 46’), Javi Iglesias, Diego Lamas, Rodergas, Domi (Caballero, 71’), Rodríguez (Liébanas, 83’), Aarón Bueno i Álvaro.GOLS:0-1 (51’) Domi. 0-2 (71’) Salinas. 1-2 (84’) Uri Escabrós.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:al local Carlos Cano; i als visitants Domi, Nahuel i Salinas.T.V.:per doble amonestació al visitant Aarón Bueno (89’).

El futbol té aquestes coses. En un duel entre el Prat, un equip candidat a lluitar per entrar a la promoció d’ascens i que havia començat bé la lliga, i el Gavà, en plena crisi institucional i que encadenava tres golejades en contra, el vencedor semblava evident, però els blaugrana es van acabar enduent una victòria sorprenent.

Els potablava van sortir amb bon to, però al davant es van trobar un Gavà motivat i ben assentat sobre el terreny de joc. I, tot i dominar, els de Pedro Dólera no van estar gaire fluids en atac i no van tenir ocasions clares. Tot just començar la segona part, Ñito va tenir una oportunitat clara que va aturar Pol Busquets i, poc després, va arribar la primera estocada blaugrana: conducció de Pipo i xut ajustat de Domi per superar Sergio (51’). Després del gol, el Prat va quedar tocat i el partit va embogir en un constant anar i venir. I en aquesta ruleta, la fortuna va somriure al Gavà, que va trobar el premi del segon gol en una centrada enverinada de Salinas que va sorprendre Sergio (71’).

Ja a la desesperada, el Prat va anar a totes per intentar la remuntada, però només va poder trobar el gol d’Uri Escabrós en el servei d’un córner en el 84.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)