3a divisió FEF

futbol

gavà

Proesa del Gavà derrotant un altre candidat

Segon triomf seguit. Després de guanyar el Prat fa quatre dies, els blaugrana, alliberats de l’empresa Huno, vencen per la mínima l’Hospi

GAVÀ 1 L’HOSPITALET 0

GAVÀ:Pol Busquets, Salinas, Nacho Ruiz, Iglesias, Caballero, Diego Lamas (Nico, 93’), Álvaro (Álex, 89’), Rodergas, Domi, Koke i Pipo (Nahuel, 85’).L’HOSPITALET:Aliaga, David Garcia, Losada, Eudald, Dani Fernández, Óscar, Cristian Gómez, Troiteiro (Edipo, 63’), Velillas, Agi i Manzi (Ripoll, 54’).GOLS:1-0 (52’) Álvaro.ÀRBITRE:Brull Acerete.T.G.:Als locals Caballero, Pipo i Salinas; als visitants Eudald, Cristian, Óscar i Velillas.PÚBLIC:300 espectadors a La Bòbila.

El Gavà sembla llençat després d’haver-se alliberat als despatxos de la càrrega que els suposava l’empresa Huno que fins la setmana passada gestionava l’entitat. Amb el tècnic del juvenil, Álex Lozano, l’equip ha guanyat dos dels equips favorits de la competició: fa quatre dies va ser el Prat (1-2) i, ahir, l’Hospitalet (1-0). Els riberencs van acusar una errada al principi de la segona meitat per encaixar la primera derrota de la temporada.

En el primer temps, els dos equips van protagonitzar un partit molt obert amb molta profunditat i diverses ocasions. Tant Aliaga com Pol Busquets van haver d’intervenir diverses vegades. El segon temps va ser completament diferent i va estar marcat per la diana dels blaugrana. Pipo i Álvaro van pressionar en la sortida de la pilota de l’Hospitalet i, fruit d’aquesta pressió, el porter riberenc va cometre una errada que va deixar el davanter del Gavà en posició franca per marcar. Amb el gol al sarró, els locals van cedir tot el protagonisme al rival i van dedicar-se a defensar. Ripoll, això sí, va poder canviar el signe del partit però no va encertar en un cara a cara amb el porter. El Gavà va continuar defensant-se amb ungles i dents i va acabar amarrant els punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)