3a divisió FEF

El Gavà canvia la cara

3a divisió. Els dos triomfs coincideixen amb un canvi de rumb als despatxos. Maniega i Huno en són fora i un grup de socis s’ha posat al capdavant del club, que compta amb MB Sports Gavà perquè torni

La caiguda del Gavà pel precipici semblava que no tenia aturador fins que un grup de socis es va organitzar per aturar-la. I per mimetisme això s’ha contagiat al terreny de joc, on un grup de jugadors que van sortir golejats les primeres tres jornades ha canviat la cara i s’ha posat a guanyar partits. I no qualsevol partit: dues victòries consecutives contra el Prat i l’Hospitalet, dos favorits per l’ascens.

La setmana passada el club va enviar un burofax a l’empresa Huno per trencar l’acord per incompliment de contracte. Amb la signatura de Vicenç Giménez, exvicepresident i actual president després de la fugida sense retorn de Maniega, aquest moviment va ser ideat i executat per un grup de socis. Aquesta desena de socis s’estaven movent des de finals del curs passat per fer dimitir Maniega i, després de la seva marxa, liquidar el contracte amb Huno arran de la nefasta gestió de totes dues parts, que va provocar, entre moltes altres coses, el descens administratiu a tercera. Tot plegat ha provocat que, amb Maniega fora del circuit i amb el trencament del contracte amb Huno, el club torni a la vida ja que, fins fa poques setmanes, no tenia ni entrenador, ni fitxes, ni material per als entrenaments. Això sí, Huno no exerceix, però ha demandat el club perquè considera que no ha incomplert el contracte.

Torna MB Sports Gavà

Els fets es van desencadenar dimecres passat i els mateixos socis van demanar ajut a MB Sports Gavà per omplir el buit en l’estructura esportiva (algú que faci la plantilla) i en l’estructura econòmica (algú que pagui les despeses). Aquesta empresa capitanejada per Mario Barri –que era el director esportiu del club la temporada passada des del mes de novembre– ja hi va col·laborar el curs passat, fins que van acabar cansats de les promeses de Maniega i Hugo Grgona. De moment, Barri està confeccionant la plantilla –compta amb tots, incloent-hi l’entrenador, i farà un parell de fitxatges– i l’empresa començarà d’aquí a pocs dies a pagar les nòmines mentre s’acorda un contracte formal.

LES REACCIONS

Els socis ens van trucar per demanar-nos ajuda i, com que he anat agafant estima al club, no podia dir que no
Més enllà de la categoria, volem fer un projecte amb cara i ulls. Però primer tindrem estabilitat; el Gavà necessita ordre i tranquil·litat
Ens reunirem amb l’Ajuntament perquè necessitem el suport de tothom a Gavà. Que es noti un canvi
Mario Barri
director esportiu del gavà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)