Girona

Amb la filosofia de joc ben clara a casa

Bernardo. El central reclama mantenir l’actitud dels dos primers partits a Montilivi per superar tot un Sevilla

En el retorn del Girona a casa, Montilivi tornarà a rebre un dels clubs amb més potencial de la competició, un Sevilla que el central Bernardo Espinosa coneix bé: “És un rival que sempre aspira al màxim. En la lliga ja ha mostrat la solvència que té i que serà un dels grans equips de la lliga, i en la Champions ha mostrat un nivell altíssim en un duel de màxima exigència”, va explicar ahir el futbolista després de l’entrenament. Malgrat la dificultat de la cita, Bernardo té clar que a casa és on el Girona ha d’intentar sumar el gruix dels punts: “Hem de fer valer la condició de locals, i després d’una derrota a fora hem de tornar a recuperar les bones sensacions a Montilivi. Hem d’intentar que el llistó que ens vam posar al principi es mantingui ben alt i segur que la intensitat i la línia de joc que ja s’ha vist a casa ens permetran plantar cara a qualsevol rival i sumar més punts.”

Bernardo també va destacar diversos aspectes del joc i de la plantilla dirigida per Berizzo: “Tenen moltes opcions per fer mal en atac i caldrà estar pendents de les variants que utilitzen.”

La plantilla del Girona va entrenar-se ahir a Riudarenes amb l’absència del porter Bounou. Timor, lesionat, no hi serà contra el Sevilla mentre que Planas, amb molèsties, no estarà a punt per al partit.

“Van ser uns anys fonamentals”

Bernardo, format en el juvenil i el filial sevillista, va explicar que el partit de demà serà especial: “En conservo molts bons records i li tinc una estima especial. Van ser uns anys fonamentals en la meva formació com a futbolista i tinc una gran gratitud cap a un club que em va donar moltes eines per poder arribar on soc ara.” El jugador colombià va destacar la feina de planter del Sevilla: “S’hi treballa molt bé però l’exigència és màxima.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)