3a divisió FEF

Oribe i Forgas posen fi a la ratxa triomfal del Gavà

Avantatge inicial. Els dos gols en el primer temps encarrilen el partit

reus b 3 gavà 1

REUS B CAMBRILS:Kilian, Márquez, Guerrero, Gonzalo, Miranda, Miravent, Xavi Jaime (Modest, 74’), Dome, Ernest, Oribe (Roger, 86’) i Fabra (Padilla, 68’).GAVÀ:Pol Busquets, Salinas, Nacho, Javi Iglesias, Rodergas, Lamas, Álvaro, Koke, Domi (Kyeremeh, 26’), Aarón Bueno (Nahuel, 46’) i Pipo (Nico, 65’).GOLS:1-0 (11’) Oribe. 2-0 (32’) Oribe. 3-0 (83’) Forgas. 3-1 (84’) Koke.ÀRBITRE:Bureu Méndez.T.G.:al local Gonzalo; als visitants Kyeremeh, Koke i Salinas,

El Reus B va reprendre el camí de la victòria esmicolant, amb contundència, la ratxa de dues victòries consecutives del Gavà. El filial roig-i-negre va ser el gran dominador de l’enfrontament, especialment en un primer temps marcat per l’encert d’Oribe que amb dues grans dianes –la primera després d’una jugada col·lectiva i la segona amb una volea– va encarrilar el matx abans del descans. En la segona part, el davanter Forgas va sentenciar l’enfrontament tot i que el Gavà va retallar distàncies immediatament amb un golàs de Koke.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)