El Prat, per la via ràpida

En un tres i no-res. Lario i Toni Larrosa, amb un doblet, van deixar el partit sentenciat en només 12 minuts contra un Castelldefels indefens

prat 4 castelldefels 0

PRAT:Sergio, Diego, Lario, Ricarte, Fede (Joel Marín, 67’), Putxi, Padilla, Pau Senent; Toni Larrosa, Jordi Cano (Pau Darbra, 64’) i Carlos Cano (Raigón, 29’).CASTELLDEFELS:Nito, Juanito, Castillo, Joel Coch, Alegre, Bermúdez, Sergio Duran (Gibert, 46’), Kevin, Joel Lasso (Aumatell, 62’), Eric Pacheco (Pedro Bilbao, 40’) i Oscar Uroz.GOLS:1-0 (9’) Lario. 2-0 (10’) Larrosa. 3-0 (12’) Larrosa. 4-0 (62’) Diego.ÀRBITRE:Martín Varas.T.G.:Al local Lario, i als visitants Juanito i Gibert.

Ni en el millor dels casos, el Prat havia somiat un millor inici de partit: en només 12 minuts, els potablava van deixar el duel vist per a sentència gràcies a tres gols i el Castelldefels, sense resposta. Els de Miki Carrillo, que no passen per un bon moment, es van veure sorpresos per l’inici fulgurant dels locals i amb aquesta derrota acumulen ja quatre ensopegades consecutives.

Un córner servit per Padilla va servir perquè Lario inaugurés el marcador en la primera arribada local (9’), un gol que va obrir les comportes d’un Prat desbocat. Just en el minut següent, Toni Larrosa va fer el segon en finalitzar amb un xut potent una bona jugada individual de Jordi Cano, mentre que, en el 12’, el mateix Larrosa va fer el 3-0 després d’una centrada de Putxi. L’inici fulgurant del conjunt de Pedro Dólera va condicionar tot el duel perquè, tot i que el ritme en atac va baixar, el Prat va seguir dominant amb comoditat. Quedaven gairebé 80 minuts, però el conjunt mariner no va tenir cap mena d’oportunitat de tornar a entrar en el partit. Amo i senyor de la possessió, el Prat va deixar passar els minuts a pler, fins que, per si hi havia algun dubte, en el 62’, Padilla va servir una falta en llarg per què Diego creués el xut davant un indefens Nito. Amb el triomf, el Prat segueix a tres punts del líder i tanca la setmana amb bones sensacions després d’iniciar-la amb una sorprenent derrota contra el Gavà.