Futbol

Tercera divisió

Sis minuts màgics donen el triomf a l’Espanyol B

Del 32’ al 38’. El filial blanc-i-blau va marcar tres gols en l’últim tram del primer temps en un duel en què va ser molt superior al Vilafranca

VILAFRANCA 0 ESPANYOL B 3

VILAFRANCA:Gonzo, Vives, Sergi Pérez, Fontanils, Guti (Ton Ripoll, 75’), Àlex Pla, Boira, Abel Rita (Sardà, 67’), Oribe, Kike Tortosa (Acedo, 58’) i Aday..ESPANYOL B:Àlex, Víctor, Iago, Salto, Manel Royo, Pol, Àlex López (Manchón, 64’), Doncel, Puado, Pedrosa (Joselu, 83’) i Bermejo (Max, 72’).GOLS:0-1 (32’) Bermejo. 0-2 (35’) Doncel. 0-3 (38’) Doncel.ÀRBITRE:Moreno Villaécija.T.G.:als locals Boira, Oribe i Aday; i als visitants Àlex i Salto.PÚBLIC:Uns 400 espectadors.

Fàcil victòria del Espanyol B contra un Vilafranca amb moltes baixes i que va fer massa concessions davant d’un rival molt superior i que no va necessitar fer gaire per endur-se els tres punts.

Després d’un parell d’aproximacions d’Àlex López i Pedrosa que va rebutjar el porter Gonzo, el Vilafranca va disposar de la seva millor ocasió en una rematada creuada d’Abel Rita que va sortir fora. Aquesta arribada dels locals, però, va ser un miratge, perquè els blanc-i-blaus es van mostrar molt superior. I de tant insistir finalment va arribar el primer gol quan Bermejo va aprofitar que Gonzo no va blocar bé una centrada lateral per fer el 0-1 a plaer (32’). El gol va deixar molt tocats els d’Ivan Moreno i, tot seguit, en una bona jugada per la banda dreta de Víctor, Doncel va rematar creuat al primer pal per fer el segon. I sense temps per assimilar-ho, tres minuts després, el mateix Doncel va aprofitar una pèrdua de Vives per sentenciar el partit abans del descans.

Amb 0-3, la segona part va ser ben sobrera i l’Espanyol, a mig gas, es va dedicar a deixar passar els minuts sense que passés res contra un Vilafranca incapaç de tornar-se a posar en el partit. De fet, l’única ocasió més o menys clara la va tenir Boira en una jugada plena de rebots dins l’àrea que va acabar amb el xut desviat del migcampista. Res que fes perillar la victòria dels de David Gallego, que segueixen imparables al capdavant de la taula.