Girona

Maffeo crida l’atenció

Convocat. El carriler dret, que es va perdre el darrer matx per lesió, va tornar a ser citat per Celades amb la selecció estatal sub-21

Pablo Maffeo va ser un dels jugadors citats ahir pel seleccionador estatal sub-21, Albert Celades, per formar part de la llista de 24 futbolistes preseleccionats de cara al matx contra Eslovàquia classificatori per a l’europeu que es jugarà el 2019. El carriler dretà ja va ser convocat en l’anterior aturada de seleccions però una lesió li va impedir debutar amb el combinat estatal sub-21, format per jugadors de gran projecció, la majoria dels quals ja competeixen en la màxima categoria del futbol. Les bones prestacions del de Sant Joan Despí ja fa temps que van cridar l’atenció de Celades, que probablement l’inclourà en la llista definitiva de vint futbolistes que es donarà a conèixer el 8 d’octubre. Si pertany finalment als seleccionats, Maffeo viatjaria a Poprad per jugar el 10 d’octubre contra la selecció d’Eslovàquia –en la llista també hi ha Carles Aleñá, del Barça B.

Anada i tornada

L’expedició del Girona va tornar a la matinada a terres catalanes, però, a més de Maffeo, tres futbolistes més hi tindran un pas efímer. Stuani també ha estat citat pel seleccionador de l’Uruguai per afrontar amb el seu combinat els partits contra Veneçuela i Bolívia de classificació per al mundial del 2018. Bounou també serà present en el partit entre el Marroc i Gabon aprofitant les possibilitats del seu país de ser al mundial de Rússia, i, finalment, Olunga jugarà dos amistosos amb la selecció de Kenya a l’Iraq i a Tailàndia; sens dubte serà el jugador que farà més quilòmetres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)