Futbol

Tercera divisió

Taules en un duel ple d’alternatives

En les dues àrees. Tots dos equips, sobretot els locals, van gaudir d’ocasions de sobres per trencar l’empat

SANTFELIUENC 1 TERRASSA 1

SANTFELIUENC:Toni, Ion Vázquez, Jaume Duran, Murillo, Alberto, Juanjo Prior, Maldonado (Romo, 84’), David López (Charly Ruiz, 80’), Patxi, Jaime i Eric Zárate (Sergi Serrano, 68’).TERRASSA:Ortega, Dani Sánchez, Yaya, Guti, Amantini, Álex Fernández, Ferreira, Jorge Carreón, Nils Puchades (David Virgili, 65’), Carlos Martínez i Daisuke (Enric Vega, 72’).GOLS:1-0 (11’) Patxi. 1-1 (43’) Yaya.ÀRBITRE:Serrat Susí.T.G.:als locals Jaime, Maldonado, Alberto, Ion Vázquez i Juanjo Prior; i als visitants Álex Fernández i Yaya.PÚBLIC:Uns 500 espectadors. Es va guardar un minut de silenci en memòria de l’expresident Gaspar Majó.

El Santfeliuenc i el Terrassa van fer un bon partit que qualsevol hauria pogut guanyar. La manca d’encert de cara porteria a la segona part va fer que el duel acabés amb l’1-1 amb què es va arribar al descans.

A la primera, els locals van començar manant i al minut 11 van trobar el premi en una jugada d’estratègia que va culminar Patxi. El gol va donar confiança els d’Andrés González, que van oferir bons minuts de futbol. Patxi va estar a punt de fer el segon en aprofitar una badada de la rereguarda (21’), però els egarencs van empatar abans del descans amb gol de cap de Yaya (43’).

A la represa, el Terrassa va dominar la pilota amb insistència. Tanmateix, però, les millors ocasions van ser blanc-i-blaves. Patxi ho va provar de totes les maneres i Romo va tenir una ocasió claríssima al 87’, però cap dels dos no va aconseguir batre Ortega, mentre que per al Terrassa, David Virgili va rematar al travesser (87’).