Victòria còmoda del Santboià en la seva estrena com a local

Sense oposició. Dos gols tot just començar van deixar el Gavà tocat i sense cap resposta

SANTBOIÀ 3 GAVÀ 0

SANTBOIÀ:Rafa Leva, Rubi, Gerard, Cárdenas, Castell, Aitor Bilbao (Carlos Martínez, 70’), Neeskens (Bellido, 66’), Gabi, Juanlu (Oriol Molins, 79’), Pedro i Romano.GAVÀ:Pol Busquets, Salinas (Esteban, 77’), Javi Iglesias (Pipo, 46’), Lamas, Nahuel, Koke, Sergi Caballero, Marc Rodergas, Domi, Nico i Àlex.GOLS:1-0 (3’) Pedro. 2-0 (4’) Juanlu. 3-0 (54’) Pedro.ÀRBITRE:Garcia Fuster.T.G.:als locals Castell, Aitor Bilbao i Neeskens; i als visitants Javi Iglesias, Lamas, Nahuel, Domi i Nico.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.COMENTARI:Primer triomf del Santboià com a local que es va aprofitar d’un dèbil Gavà que no va oposar cap mena de resistència. En un inici fulgurant, els de Piti Belmonte van sortir a totes i en una magnífica jugada individual de Pedro, amb barret inclòs, va encreuar la pilota per obrir la llauna (3’). I només un minut després, Neeskens va robar una pilota al mig del camp i va assistir perquè Juanlu fes el 2-0. A partir d’aquí el domini local va ser total i el Gavà només va avisar amb un xut llunyà de Domi (30’). A la segona, Pedro va topar amb el pal (51’), però tres minuts després va tancar el marcador.