3a divisió FEF

El nou repte d’Escudero

3a divisió. Després d’una abrupta sortida de la Muntanyesa, el tècnic vol començar de nou amb el projecte més difícil de tota la categoria: el Gavà

Enmig de la tempesta, el Gavà ha decidit agafar-se a la veterania d’Antonio Escudero per intentar endreçar, almenys des de la banqueta, la seva situació. El conjunt del Baix Llobregat, en plena reconstrucció des del trencament amb l’empresa Huno, està intentant redreçar el rumb institucional i esportiu amb la dificultat de fer-ho mentre les jornades van passant. I en aquest sentit, la figura d’Escudero s’entreveu cabdal.

Antonio Escudero va ser la primera víctima del motí que hi va haver a la Muntanyesa a finals del curs passat i que va desembocar en el descens de l’equip de Nou Barris quan ja no hi era a la banqueta –destituït tres jornades abans quan l’equip era quinzè–. I ara intentarà dirigir un projecte que ha de començar gairebé des de zero. “En aquesta vida hem de ser valents. Seria molt bonic entrar en un projecte sòlid, sense res a perdre però aquest és un repte important”, reconeix el nou entrenador del Gavà, que agraeix la confiança de la direcció tècnica i la directiva en ell per portar l’equip.

Per Escudero, el més important és retornar la confiança als jugadors, tocats perquè l’equip ha encaixat tres derrotes consecutives i 10 gols. “No tenim una bena als ulls i sabem què passa a l’entitat però el meu objectiu és fer que els jugadors s’adonin que són millors del que creuen”, afirma el tècnic.

Escudero, que també ha perdut el lateral esquerre Javi Iglesias, substitueix Àlex Lozano, que va ocupar el càrrec durant cinc partits. Lozano havia arribat des del juvenil blaugrana i va sumar dues victòries contra el Prat i l’Hospi, però finalment el club ha cregut més oportú que la figura d’un entrenador bregat en la categoria era la millor per la situació actual.

LES REACCIONS

En aquesta vida hem de ser valents. Seria molt bonic entrar en un projecte sense res a perdre, però aquest és un repte important
No puc prometre res en aquests moments, però l’equip lluitarà i s’hi deixarà la pell
Antonio Escudero
entrenador del gavà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)