3a divisió FEF

Reaccionant a temps

3a divisió. El conjunt de Piti Belmonte, que ha experimentat una millora en les últimes jornades, ha fugit de la zona de descens just abans d’afrontar el tram més difícil del calendari

A Sant Boi el pròxim tram de calendari ja no fa tanta por. El conjunt dirigit per Piti Belmonte va guanyar la setmana passada el primer partit a casa, un fet que li ha permès viure una setmana més tranquil·la, lluny de la zona de descens en una lluita en què hi ha implicats set equips.

La reacció s’ha produït a temps perquè l’equip millora les seves sensacions partit rere partit i els pròxims quatre rivals (l’Europa, el Prat, l’Hospitalet i el Reus B) exigiran el nivell més alt possible.

El principal maldecap de l’equip eren els partits com a local, però diumenge passat, amb el triomf contra el Gavà (3-0), el Santboià es va treure aquest pes de sobre. “El canvi de categoria es nota en molts àmbits, com ara en la manera de jugar, i ens han penalitzat molt fins ara les errades no forçades”, admet l’entrenador, Piti Belmonte, que reconeix que el seu equip ara és més sòlid: “Hem guanyat en seguretat.”

El Santboià ha trencat una mala dinàmica de quatre partits consecutius sense guanyar (un punt de 12) en un moment important del campionat ja que li toca jugar contra quatre dels galls de la competició. “El futbol són dinàmiques. Ara n’hem trencat una de dolenta i volem encetar-ne una de bona”, explica Piti, que futbolísticament veu encara aspectes de millora en el conjunt que dirigeix: “Sobretot en la pilota aturada perquè més de la meitat dels gols que hem rebut han arribat per aquestes accions.”

LES REACCIONS

El canvi de categoria es nota en molts àmbits del joc i fins ara ens han penalitzat molt les errades no forçades
Esperem encetar una dinàmica positiva ara que estem lluny del descens
Piti Belmonte
entrenador del santboià
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)