2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Esforç premiat amb un punt

Poc perill. El Badalona assegura l’empat a Son Malferit allunyant el rival de l’àrea i creant ocasions, sobretot, en el primer temps

at. balears 0 badalona 0

ATLÈTIC BALEARS:Aulestia, José Ruiz, Malik, Villapalos, Sergio Sánchez, Borja, Xisco, Óscar Rico (Nacho Heras, 66’), Oliva, Fullana i Álvaro Sánchez (Rodri, 62’).BADALONA:Morales, Parera, Albarrán, Álvaro Vega, Moyano, Maestre, Kilian (Robert, 79’) Juanjo, Enri (Serramitja, 56’), Aly (Kevin, 63’) i Néstor.ÀRBITRE:Yuste Querol.T.G.:als locals José Ruiz, Sergio Sánchez i al tècnic Armando de la Morena; i als visitants Moyano i Néstor.PÚBLIC:uns 1.700 espectadors a Son Malferit.

El Badalona va aconseguir amarrar un punt en la sempre difícil visita a Son Malferit. L’empenta defensiva de l’equip de Manolo González va donar resultats tot i que en el primer temps, amb diversos apropaments, els escapulats es van situar a prop del triomf.

La pressió del Badalona va incomodar el Balears durant bona part del primer temps en què els locals no van poder associar-se amb facilitat. La pilota no tenia un dominador clar malgrat que van ser els de Manolo González qui es van apropar al gol amb accions d’Enri –per dues vegades– i Maestre. En els primers instants, això sí, Borja va estavellar una pilota al travesser.

En el segon temps, el Balears va canviar els seus esquemes i encara va poder arribar a la porteria de Morales. Fullana, de fet, amb un xut molt tancat que va desviar Morales amb la punta dels dits, va protagonitzar l’acció més clara del partit. Al final, el Badalona es va parapetar al darrere i va assegurar-se el premi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)