3a divisió FEF

futbol

3a divisió

L’Hospi pateix per guanyar

De penal. Els riberencs van superar un Santboià molt combatiu gràcies a un gol de Pedro Manzi (20’) des dels onze metres

l’hospitalet 1 SANTBOIÀ 0

L’HOSPITALET:Aliaga, Sierra, Ñoño, Savall, Sierra, David García, Cristian Gómez, Canario (Velillas, 57’), Kilian (Óscar García, 65’), Agi i Manzi (Ripoll, 77’).SANTBOIÀ:Rafa Leva, Rubi, Gerard Rovira (Collado, 57’), Cárdenas, Carlos González, Mario (Oriol Molins, 82’), John Neeskens, Gabi, Juanlu, Pedro Bravo (José González, 80’) i Iván Romano.GOLS:1-0 (20’) Manzi, de penal.ÀRBITRE:Jarit Mesa.T.G.:als locals Losada, Savall i David García; i al visitant Gerard Rovira i Pedro Bravo.PÚBLIC:uns 300 espectadors.

Després de dues ensopegades consecutives com a local, l’Hospi va retrobar-se amb la victòria a casa gràcies a un solitari gol de penal de Pedro Manzi, que va resultar suficient per batre un Santboià que va vendre ben cara la pell. En la primera meitat, els riberencs van ser sensiblement superiors al rival, però la bona actuació de Rafa Leva va evitar que Agi avancés l’Hospi en un un contra un en el minut 14. Instants després, Agi rebia una falta de Gerard Rovira dins l’àrea visitant, i Manzi s’encarregaria de batre Leva amb un fort xut (20’). El Santboià va notar el cop, tot i que en el segon temps va sortir decididament a buscar l’empat, fet que va provocar que el partit es trenqués i les ocasions fossin habituals en totes dues àrees. Val a dir, però, que la bona actuació dels dos porters, Adrià Aliaga i Rafa Leva, va evitar que hi hagués cap gol més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)