Sardà, en l’afegit, dona el tercer triomf seguit al Vilafranca

En l’afegit. L’Horta veu com se li tornen a escapar punts en els últims instants del partit

vilafranca 2 horta 1

VILAFRANCA:Gonzo, Peque, Sergi Pérez (Gaixas, 46’), Fontanils, Josep Díez, Abel Rita, Guti, Àlex Pla, Ton, Vives (Sardà, 74’) i Acedo (Òscar, 55’).HORTA:Gabri, Castillo, Javi Morales, Galeano, Arranz, Édgar (Nolla, 82’), Jota (Makaay, 67’), Guillem, Maldonado (Genís, 58’), Santolalla i Adri Lledó.GOLS:1-0 (10’) Àlex Pla. 1-1 (19’) Arranz. 2-1 (91’) Sardà.ÀRBITRE:Calle Martínez.T.G.:als locals Peque, Fontanils i Guti; i als visitants Arranz i al tècnic Nacho Castro.PÚBLIC:Uns 250 espectadors.COMENTARI:La fortuna no està acompanyant l’Horta i contra el Vilafranca, que tenia un munt de baixes –titulars habituals com Eric Alcaraz, Via, Medina, Boira, Oribe i Aday no van jugar per lesió– va veure com se li escapaven de nou els punts en l’afegit per culpa d’un gol de Sardà. En general el partit va ser fluix, tot i que l’inici va ser força mogut: en el 2’ ho va provar Abel Rita, i uns minuts més tard, en un llançament de falta directa, Àlex Pla va sorprendre Gabri (10’). Un gol que va respondre poc després Arranz amb l’empat. Amb l’1-1, els dos equips van tenir alguna ocasió per avançar-se, però el partit va canviar completament després del descans, quan l’Horta va protagonitzar el domini. Tot i això, Ton Ripoll va tenir una bona ocasió (57’) i Sardà, en l’afegit, va culminar un contracop i va deixar l’Horta amb un pam de nas.