2a divisió A

futbol

2a divisió a

Una remuntada antològica

Espectacle al Camp d’Esports. El Lleida capgira un 0-2 contra el Cornellà gràcies a una segona part magistral, en què va marcar quatre gols, i es consolida en zona d’ascens

lleida 4 cornellà 2

LLEIDA ESPORTIU:Diego Rivas; Aitor Núñez, Trilles, Eneko, Mousa (Valiente, 45’); Andriu (Joel Huertas, 45’), Manu Molina (Bojan Radulovic, 72’); Agudo, Jorge Félix, Pumar; i Nierga.CORNELLÀ:Craviotto; Pere Martínez, Édgar González, Maureta, Valentín; Sergio Gómez, Fall; Ricard (Pep Caballé, 50’), Marc Caballé (Néstor, 81’), Fito Miranda (Cortés, 59’); i Enric.GOLS:0-1 (4’) Fito Miranda. 0-2 (8’) Enric. 1-2 (47’) Jorge Félix. 2-2 (53’) Joel Huertas. 3-2 (80’) Iván Agudo. 4-2 (85’) Iván Agudo, de penal.ÀRBITRE:Miralles Selma.T.G.:al local Andriu; i als visitants Pere, Enric i Maureta.PÚBLIC:Uns 1.200 espectadors.

El Lleida Esportiu va protagonitzar ahir una remuntada antològica en imposar-se per 4-2 al Cornellà després d’una segona part magistral en un partit que al descans perdia per 0-2. I això que la tarda va començar de la pitjor manera per als locals, que es van veure obligats a fer un canvi d’última hora en l’onze per una lesió de Javi López.

El Cornellà va inaugurar el marcador en el minut 4, amb un gol de córner directe de Fito Miranda que va sorprendre tothom, per l’acció i pel minut. Si el primer cop arribava per la dreta, el segon ho va fer l’esquerra, i va deixar noquejat el conjunt de Gerard Albadalejo: en el minut 8, era Enric Gallego qui afusellava Diego Rivas enviant la pilota al seu pal llarg (0-2). Els dos gols, però, semblaven no ser el pitjor mal d’un Lleida desconnectat, dubtós i altament imprecís, i que en el minut 10 ja tenia escalfant tres jugadors. El vendaval verd, per la seva part, va anar amainant a mesura que transcorrien els minuts.

Després de la represa, l’escenari va canviar totalment. El Lleida va realitzar un doble canvi, donant entrada a Valiente i Joel Huertas, que va ser el dinamitzador del joc local. En el 46, era el mateix Huertas qui ho provava, amb un xut des de fora l’àrea sense conseqüències, i en l’acció següent, en una jugada d’Iván Agudo per la dreta, la pilota era enviada per Jorge Félix al fons de la xarxa. El premi al setge constant a la porteria de Craviotto el va trobar Huertas, que amb un fort xut ajustat al pal establia l’empat (53’). Malgrat el domini local, el Cornellà hauria pogut marcar el tercer en un un contra un de Pep Caballé davant Diego Rivas, que va desaprofitar enviant una passada per a Enric massa llarga. L’empenta local semblava que s’havia frenat, però en el minut 80 una centrada de Pumar la va rematar Agudo entrant com un tro pel segon pal, i el Camp d’Esports va embogir (3-2). El mateix Agudo va arrodonir la remuntada transformant un penal comès sobre ell mateix, i reafirmant el potencial d’un Lleida que ja és tercer i que dijous rebrà la Real Sociedad.

LES FRASES

Havíem de fer una segona part de futbol de carrer. Al final tot s’ha conjuntat per tirar-ho endavant
Gerard Albadalejo
ENTRENADOR DEL LLEIDA
Hem fet el pitjor partit de la temporada. En la segona part ens han donat una lliçó
Jordi Roger
ENTRENADOR DEL CORNELLÀ

Gesta amb pocs precedents

L’última vegada que el Lleida va acabar guanyant per dos gols un partit que perdia 0-2 va ser fa pràcticament 30 anys, el 10 de setembre de 1989, en un Lleida-Terol (4-2). En el minut 20, els blaus perdien 0-2, però van acabar capgirant el resultat amb dos gols de David Capdevila, Aleñá (pare de Carles Aleñá) i Azcona. Després d’aquella gran remuntada contra el Terol, el Lleida només ha estat capaç de capgirar un resultat de dos gols en contra en dues ocasions: la temporada 2006/07 al camp de l’Osasuna B (2-3), i la 2013/14 contra el Reus Deportiu (3-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)