Territorial

Futbol

1a catalana

Situació d’emergència

1a catalana. Després de la destitució d’Edu March, el cos tècnic del Balaguer, ara liderat per Jordi Belló, té unes setmanes per demostrar que pot revertir el mal inici de curs

Parlar del Balaguer aquests últims anys era parlar d’un dels candidats en la lluita per l’ascens a la tercera divisió. Però tot i mantenir el bloc de la temporada passada, l’inici de curs ha estat per sota de les expectatives (dotzè, 10 punts) i la dolorosa última derrota –6-2 contra el filial del Lleida– es va cobrar la víctima més fàcil: l’entrenador, Edu March.

El canvi de rumb, però, de moment no ha estat brusc i la directiva ha fet confiança al cos tècnic del destituït March –amb Jordi Belló al capdavant–, perquè agafi l’equip de manera provisional: els resultats marcaran la seva continuïtat. Aquesta situació d’interinatge, però, no sembla preocupar el nou preparador en cap de l’equip. “No tenim cap tipus de pressió, sabem la situació en la qual estem. Treballarem amb tranquil·litat i si pot ser intentarem imposar la nostra marca a l’equip”, diu el nou tècnic, que s’estrenarà com a primer entrenador després d’haver penjat les botes tot just l’estiu passat.

Millores

“Hem de fer una neteja mental, canviar l’actitud i que situacions com la de la setmana passada no es tornin a repetir”, afegeix Belló, que futbolísticament també té clar quins són els aspectes que s’han de millorar: “Hem de començar a deixar la porteria a zero per ser competitius. No pot ser la quantitat de gols que hem rebut [15 en vuit jornades], és el primer aspecte que hem de millorar.”

De moment, el nou primer entrenador té unes setmanes de marge per canviar la cara a l’equip i col·locar el Balaguer en les posicions que se li pressuposen. El primer obstacle, però, serà dels grans: l’Alpicat, encara imbatut. “Serà un partit que requerirà un gran esforç, però guanyar-lo pot ser un cop sobre la taula”, conclou el tècnic, amb optimisme.

EL GRAN PROBLEMA

15
dianes
ha encaixat el conjunt de la Noguera en aquest inici de curs. Una mitjana de gairebé dos gols per partit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)