Territorial

Futbol

1a catalana

El penediment ajuda

1a catalana. El comitè sanciona Albert Santanera amb vuit partits perquè considera la rectificació que va fer posteriorment, però estarà tres mesos inhabilitat perquè no té el carnet d’entrenador

El cas de la sanció d’Albert Santanera ja té la resolució definitiva. El comitè de competició ha sancionat el ja exentrenador del Manlleu amb vuit partits, que corresponen al càstig pels insults que va propinar als àrbitres del partit contra la Muntanyesa i contra la Federació Catalana davant els mitjans de comunicació. En aquest cas, el penediment i la rectificació que va fer posteriorment davant l’ens ha reduït la sanció. Però el tècnic no ha pogut evitar una inhabilitació de tres mesos per exercir com a entrenador sense tenir la llicència. Santanera, teòricament, participava en els partits com a auxiliar, però en la pràctica era l’entrenador, i el comitè ha aplicat la sanció en el seu grau mitjà. Pel que fa als vuit partits de càstig, la sanció aplicada és la de grau superior quan és comesa per entrenadors, auxiliars o delegats malgrat que ha passat el filtre del penediment abans esmentat.

Santanera ara mateix està apartat del primer equip pel Manlleu, tot i que el club va reconèixer que estava a l’expectativa de la sanció del comitè. El tècnic va posar el seu càrrec a disposició de l’entitat però no va acceptar la seva desvinculació total.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)