3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

L’Hospi imposa la seva llei

3a divisió. Els de Xavi Molist se situen a un sol punt de l’Ascó després de superar el Santfeliuenc, que, tot i la derrota, va fer un bon enfrontament

santfeliuenc 1 l’hospitalet 3

SANTFELIUENC:Toni, Nacho Ruiz, Murillo, Joserra (Alberto, 34’), Jaume, Juanjo Prior, Jaime Fuentes (Patxi, 66’), Charly Ruiz, Maldonado, Romo i Zárate (Recort, 66’).L’HOSPITALET:Aliaga, Sierra, Losada, Savall, Ñoño, David, Òscar, Cristian Gómez (Imaz, 61’), Agi, Velillas (Canario, 74’) i Manzi (Ripoll, 67’).GOLS:0-1 (13’) Manzi. 0-2 (54’) Velillas. 0-3 (75’) Ripoll. 1-3 (93’) Romo.ÀRBITRE:Garcia Rosel.T.G.:Als locals Murillo, Jaime i Charly, i als visitants Òscar i Cristian Gómez.T.V.:Per doble groga al local Alberto (78’).PÚBLIC:Uns 450 espectadors.

L’Hospitalet va imposar el seu poder contra un bon Santfeliuenc, que va plantar cara però que va topar amb Aliaga cada vegada que va intentar reaccionar. D’aquesta manera, amb els tres punts aconseguits a Les Grasses, els de Xavi Molist retallen distàncies amb la segona posició de la taula.

El partit es va posar ben aviat de cara al conjunt de la franja, ja que, en el minut 11, una jugada col·lectiva va permetre a Cristian Gómez assistir Manzi, que, amb el pit i a l’àrea petita, va enviar la pilota a la xarxa. El gol va donar solidesa als de Molist, que encara podrien haver fet el segon si un gran llançament de Velillas (16’) no hagués topat amb la creueta. El Santfeliuenc va mirar de trencar el guió i, en el 28’, un cop de cap de Rafa Murillo va rebre una excel·lent resposta d’Aliaga. En el darrer tram del primer acte, els locals van recórrer amb insistència a les jugades d’estratègia però sense resultat, i els riberencs van atansar-se a l’àrea mitjançant les curses d’un actiu Agi.

Just començar la segona, els del Barcelonès van signar la sentencia amb una jugada d’Agi culminada per Velillas (52’). Però, lluny de rendir-se, el Santfeliuenc va fer un pas endavant: Maldonado, des de 30 metres, va tornar a fer lluir Aliaga i, en el minut 72, un xut en diagonal de Charly Ruiz va tornar a posar en relleu la qualitat del porter visitant.Quan més mereixia el gol de l’esperança el Santfeliu, Ripoll de cap va aprofitar un xut de falta de Ñoño que s’havia estavellat al travesser per fer el 0-3. Els blanc-i-blaus no mereixien un càstig tan rotund. A les acaballes, l’Hospi va poder eixamplar l’avantatge, però una bonica acció de David Romo (93’) va servir per maquillar el marcador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)