El Palamós, erràtic en els metres finals, torna al descens

Efectiu. El Vilafranca va saber esperar el seu moment davant un rival sense encert

PALAMÓS 1 VILAFRANCA 2

PALAMÓS:Nordine, Sergio García, Lluc Banús, Botxi, Subi, Barrera, Ochoa (Nahuel, 74’), Gerard Herrera, Litus (Gelmà, 58’), Isma Traoré (Marc Crespo, 88’) i Marc Medina.VILAFRANCA:Gonzo, Peque (Òscar, 14’), Sergi Pérez (Josep Díez, 54’), Abel Rita (Boira, 56’), Guti, Alex Pla, Ton Ripoll, Arnau, Aday Benítez, Èric Via i Vives.GOLS:1-0 (1’) Litus. 1-1 (14’) Arnau. 1-2 (80’) Pla.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:Als locals Lluc Banús, Barrera, Isma Traoré, Ochoa i Gelmà; al visitant Guti.T.V.:Per doble amonestació a Aday Benítez (92’).PÚBLIC:Uns 200 espectadors a l’estadi Palamós-Costa Brava.COMENTARI:El matx va començar bé per al Palamós, ja que en la primera jugada ofensiva Litus va fer l’1-0 amb una canonada que va entrar per l’escaire (1’). La rèplica la va posar Aday, que en la primera aproximació dels visitants va topar amb el travesser (6’). Abans d’arribar al primer quart d’hora, un servei de córner rematat de cap per Arnau va establir l’empat a un (14’). Dues dobles ocasions de Barrera (31’ i 34’) i Medina (38’ i 39’) van posar el punt final a una bona primera meitat del degà. La segona part va començar amb els mateixos paràmetres que la primera. El joc era de constants anades i vingudes. Isma Traoré va xutar al pal en el 47’ i Pla no va perdonar en el 80’.