2a divisió A

futbol

UEFA Youth League

El Barça vol enllestir els deures

UEFA Youth League. El juvenil blaugrana visita l’Olympiacòs amb l’objectiu de segellar la classificació per a la fase següent

El Barça torna aquesta tarda la visita a l’Olympiacòs (17 h, beIN) amb uns quants objectius al cap. El primer i principal, deixar encarrilada la classificació per a la fase següent. De fet, depenent de l’altre partit del grup, avui podria assegurar-se fins i tot la primera posició, fet que li permetria jugar directament els vuitens de final. Més enllà d’això, els blaugrana també volen refer-se de la primera derrota del curs, al camp del San Francisco, en el debut de Franc Garcia Pimienta com a tècnic. Per reblar el clau, una victòria refermaria la qualitat d’un bloc que ha viatjat sense alguns dels seus baluards, ja que els subcampions del món sub-17, Abel Ruiz, Juan Miranda, Morey i Sergio Gómez, s’han quedat a casa. De qui sí que pot disposar Garcia Pimienta és de Carles Pérez.

Tot plegat, contra un rival que a Barcelona va ser molt inferior, ja que va perdre 5-0. El tècnic, en tot cas, no se’n refia: “Ells a casa canvien molt i el fet de perdre d’aquella manera al Miniestadi els farà sortir amb més intensitat.”

LA FRASE

Ells canvien a casa i, després de perdre d’aquella manera al Mini [5-0], sortiran amb més intensitat
Franc Garcia Pimienta
ENTRENADOR DEL BARÇA JUVENIL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)