El Gavà surt de la zona de descens a costa del Granollers

Triomf vital. Els blaugrana van estar més inspirats i van imposar-se a un rival directe

GAVÀ 2 GRANOLLERS 1

GAVÀ:Pol Busquets, Salinas, Carlos García, Jadir, Xavi Liébanas (Adrián, 84’), Coke, Nahuel (Domi, 59’), Marc (Diego Lamas, 68’), Dani Muela, Álex i Caballero.GRANOLLERS:Colchero, Mur (Joel Brey, 77’), Aimar, Fran Fuentes, Héctor, Ricky, Javi Sánchez, Arenas (Felipe Sa, 64’), Alejandro, Marc Garcia i Edu Domingo (Samu Obeng, 52’).GOLS:1-0 (32’) Marc. 2-0 (76’) Domi. 2-1 (80’) Samu Obeng.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:Als locals Jadir, Dani Muela, Álex i Domi; i als visitants Héctor i Felipe Sa.PÚBLIC:Uns 250 espectadors.COMENTARI:El Gavà va aconseguir tres punts vitals contra un rival directe i surt d’una zona de descens on cau, precisament, el Granollers. A la Bòbila es va veure un d’aquells partits en què la necessitat dels dos equips fa que mani el respecte. Així, la primera part va ser molt ensopida, tot i que els de casa van aprofitar la seva millor ocasió per obrir la llauna, amb una rematada al segon pal de Marc (32’). L’1-0 va fer que el partit s’animés i, en el segon temps, el Granollers va estirar les línies i va generar més perill. L’encert, però, el va tornar a tenir el Gavà, que va encarrilar el triomf amb un gol de Domi després d’una gran jugada individual del blaugrana. Samu Obeng hi va posar emoció amb un gol a falta de deu minuts per al final, però el 2-1 no es va moure.