2a divisió A

El Nàstic i el Barça B empaten sense gols (0-0)

2a divisió A. Els dos equips han disposat d’ocasions en un partit obert, però els ha faltat encert en els últims metres

El Nàstic i el Barça B han empatat sense gols el partit ajornat l’1 d’octubre. El duel ha sigut obert i amb accions ofensives per als dos equips, però ha faltat encert.

La primera part ha tingut més imprecisions i indecisions que bon joc, i les bones ocasions de gol han estat repartides. Pel Nàstic, Manu Barreiro ha estat molt lent davant Ortolá i Palencia li ha tret la pilota quan ho tenia tot a favor per marcar, i Juan Delgado ha fet un xut col·locat, fàcil per al porter. A l’altra àrea, Dimitrievski s’ha mostrat molt encertat en desviar primer un xut de molt a prop d’Abel Ruiz, que havia fet una bona diagonal, i, poc després, una volea de José Arnáiz des de la frontal.

La segona meitat ha tingut més ritme, amb més domini del Nàstic però amb alguna acció ofensiva destacada del Barça B, sobretot dues rematades de cap creuades de Marc Cardona. Els locals han estat a prop del gol en un xut d’Abraham desviat per Ortolá, clau també en un cop de cap de Brugui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)