2a divisió A

Antonio Rodríguez

Entrenador del Nàstic

“Ha sigut un partit atractiu amb ocasions”

“Ha sigut un partit atractiu entre dos equips que han volgut tenir la pilota i buscar la porteria contrària. Hi ha hagut ocasions de gol per a tots dos, potser alguna més per a nosaltres.” Antonio Rodríguez, Rodri, va fer el resum d’un partit obert que el seu equip volia guanyar –“l’empat no es volia”, va afirmar– però en el qual només va poder sumar un punt malgrat –segons el seu parer– el bon partit fet. El tècnic grana va assegurar que en la primera meitat es va imposar la bona posició dels dos equips, mentre que la segona va ser més oberta perquè tots dos van notar el cansament i perquè es va arriscar més: “És normal que hagi sigut més d’anada i tornada. Hem buscat més la porteria contrària i ells han pogut fer transicions ràpides.”

Rodri va lamentar que, per tercer partit seguit, el seu equip s’hagués quedat sense marcar, però va assegurar que generant futbol i ocasions com ahir els gols i els resultats positius tornaran. L’entrenador del Nàstic va destacar el bon nivell defensiu del seu equip: “Hem tancat bé els espais contra un rival amb jugadors molt perillosos.”

BON TO DEFENSIU

“Hem tancat bé els espais contra un rival amb jugadors molt perillosos”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)