3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

La Pobla guanya amb un penal el derbi de filials

Per la mínima. Rayco va transformar el llançament des dels onze metres (39’) i va permetre a l’equip grana empatar a punts amb el roig-i-negre

P. MAFUMET 1 REUS B 0

LA POBLA DE MAFUMET:Perales, Pol Valentín, Dani Hernández, De Nova, Salva, Jesús López, Pol Ballesteros (Gabi Vidal, 89’), Èric, Brugui (Ricky Nogueira, 82’), Rayco i Adri (Riad, 79’).REUS B:Sillero, Cristian Márquez, Adri Guerrero, Arnau Mañé, Víctor Miranda, Miravent, Xavi Jaime, Domènec (Sergey, 80’), Roger Ametllé (Ernest Forgas, 62’), Xavi Fabra i Adri Arjona (Iker, 72’).GOLS:1-0 (39’) Rayco, de penal.ÀRBITRE:Calle Martínez.T.G.:Als locals Brugui i De Nova, i al visitant Miravent.

La Pobla de Mafumet va derrotar el Reus B en el derbi de filials gràcies a un penal transformat per Rayco en els últims minuts de la primera meitat (39’). Gràcies a la victòria, el filial del Nàstic empata a punts amb el del Reus, a dos de les places de fase d’ascens a segona B.

El partit va ser força igualat, amb ocasions repartides per a tots dos equips. D’entrada, hi va haver respecte i alguna arribada aïllada per part dels dos equips, resoltes pels porters. Amb el pas dels minuts, el joc es va animar i Pol Ballesteros, pels locals, ho va provar amb un xut desviat, mentre els visitants topaven amb el pal. Abans del descans va arribar la jugada decisiva, el penal transformat pel davanter Rayco.

En la segona meitat, amb el marcador en contra, el Reus B va tenir més possessió per buscar la porteria d’un rival que es defensava amb ordre i que no va concedir gaires oportunitats de gol al rival. Malgrat el domini territorial, el Reus B només va portar perill real amb dos llançaments de falta xutats per Xavi Jaime i aturats per Perales, especialment encertat en el segon, en el minut 88. La Pobla de Mafumet, per la seva banda, va aprofitar els espais concedits pel rival per portar perill al contracop. Una de les accions més destacades va ser un xut de Brugui ben aturat per Sillero.

La setmana que ve, el Reus B rebrà la visita del líder, l’Espanyol B, mentre que la Pobla de Mafumet jugarà a Figueres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)