El Vilassar no és rival per a un Vilafranca en ratxa ascendent

Ocasions. El porter Imanol i la falta de punteria local van evitar una golejada més gran

VILAFRANCA 3 VILASSAR 0

VILAFRANCA:Gonzo, Peque, Fontanils, Arnau, Via (David Gómez, 46’), Josep Díez, Vives (Sardà, 70’), Òscar Hernando, Abel Rita, Sergi Escofet (Acedo, 55’) i Aday.VILASSAR:Imanol, Aitor, Oumar, Pep, Ivan, Nando, Dani Prieto, Pitu, Sofiane (Matamala, 46’), Rovira (Eric Jiménez, 66’) i Eric López (Pol Ros, 46’).GOLS:1-0 (27’) Aday. 2-0 (61’) Aday. 3-0 (89’) Sardà.ÀRBITRE:Martín Varas.T.G.:Al local Sergi Escofet.COMENTARI:Còmoda victòria del Vilafranca que, tot i les baixes, continua en un bon moment de forma i suma 16 punts dels últims 18 possibles. El Vilassar, que per la seva banda continua encallat en la darrera posició, va fer un partit molt fluix i es va veure totalment superat en el primer temps, en què la falta de punteria local i les intervencions d’Imanol van evitar marxar al descans amb una golejada. De les moltes ocasions, el gol només va arribar després d’una pugna d’Abel Rita per la pilota i deixar el gol fet a Aday (27’). Després de la represa, el Vilassar va fer un tímid pas endavant i va gaudir de la millor ocasió del matx amb un xut al lateral de la xarxa de Rovira (60’). Però tot just un minut després, Aday, en una potent canonada des de la frontal, va matar el partit amb el 2-0. Amb el partit ja vist per a sentència, Sardà va completar el marcador en culminar una bona jugada entre Aday i David Gómez.