L’Ascó recupera el segon lloc

Resposta immediata. Padilla va fer l’empat en el minut 78, però un minut després Peke va donar el triomf al conjunt local

ASCÓ 2 PRAT 1

ASCÓ:Sergio López, Pato, Héctor Rodríguez, Socias, Dani, Gòdia, Peke, Masqué (Osado, 90’), Bertomeu (Héctor Garcia, 80’), Cheikh i Sergi Moreno (Roger Escribà, 86’).PRAT:Sergio, Diego, Uri Escabrós, Ricarte (Javi Lara, 59’), Fede, Putxi, Padilla, Ñito (Pau Senent, 72’), Ignacio, Jordi Cano (Carlos Cano, 63’) i Poves.GOLS:1-0 (24’) Bertomeu, de penal. 1-1 (78’) Padilla. 2-1 (79’) Peke.ÀRBITRE:Jarit Mesa.T.G.:Als locals Cheikh i Héctor Rodríguez; i als visitants Fede i Poves.T.G.:Vermella directa al tècnic visitant Pedro Dólera (62’).PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

L’Ascó va aconseguir un triomf treballat en el duel directe contra el Prat i recupera així la segona posició de la taula. Els de la Ribera d’Ebre van saber aprofitar millor les seves ocasions per endur-se un triomf vital.

Quan encara no s’havia complert el primer minut, Sergi Moreno va tenir la primera ocasió clara, en un inici de matx força igualat i disputat. Però els que van obrir la llauna van ser els locals, quan Bertomeu va transformar un penal (20’). Tot i l’avantatge local, la igualtat va continuar governant el matx i Ignacio hauria pogut fer l’empat (29’), mentre que uns minuts després la va tenir Bertomeu per fer el 2-0. En la represa, però, els de Pedro Dólera van sortir amb una marxa més i van buscar el gol amb insistència. I aquest va arribar en una genialitat de Padilla, que va superar Sergio López amb un potent xut (78’). Però l’alegria no va durar ni un minut per al Prat, i just després de l’1-1, Peke va anotar el gol de la victòria asconenca.