2a divisió FEF

Futbol

2a divisió B

Sense intenció és impossible

El Lleida, inofensiu. Els blaus, amb pocs recursos ofensius, cauen contra el Formentera però es mantenen en la quarta posició

FORMENTERA 1 LLEIDA 0

FORMENTERA:Marcos, Kingsley, Dailos (Maikel, 37’), Javi Rosa, Samuel, Bonilla, Álvarez, Muñiz, Juan Antonio (Ojeda, 75’), Garmendia i Riera (Gabri, 62’).LLEIDA:Diego Rivas, Aitor Núñez, Musa (Manu Molina, 52’), Carlos Lázaro (Jorge Félix, 52’), Andriu, Max (Ivan Agudo, 68’), Radulovic, Moustapha, Nierga, Javi López i Pumar.GOLS:1-0 (23’) Javi Rosa.ÀRBITRE:Escriche Guzmán.T.G.:als locals Álvarez, Samuel i Bonilla, i als visitants Andriu i Musa.

El Lleida va perdre una bona ocasió per retallar distàncies amb el segon i el tercer classificats, però no va ser capaç de guanyar a Formentera. El conjunt blau es va mostrar inofensiu en la parcel·la defensiva i va acabar caient per un gol de Javi Rosa en la sortida d’un córner. Tot i això, i davant la derrota del Sabadell, els del Segrià es mantenen entre els millors.

El partit va començar amb més activitat local, amb un gol inicial anul·lat al Formentera i el gol vàlid posterior de Rosa en un córner. El Lleida no va tenir gaire activitat i no va inquietar Marcos en el primer temps, mentre que Diego Rivas va salvar el segon vora el descans. En la segona meitat, el Formentera es va passar tot el període defensant i els d’Albadalejo només van inquietar a través d’un cop de cap d’Andriu i d’un xut de Bojan Radulovic que va sortir desviat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)