1a femenina

Exhibició per enllestir-ho tot

UEFA Women’s Champions League. El Barça no troba rival en un Gintra molt inferior i deixa del tot encarrilada, amb un contundent 0-6, la classificació per als quarts de final

gintra 0 barça 6

GINTRA UNIVERSITETAS:Kaselyte; Gudchenko, Neverdauskaite, Patterson, Mikutaite (Karasiovaite, 82’); Vaitukaityte, Murillo (Murillo, 75’), Alekperova; Velickaite (Rojas Pino, 60’), Coleman i Cubrilo.BARÇA:Paños; Gemma Gili, Torrejón, Mapi León, Melani; Vicky Losada, Patri, Aitana (Andonova, 65’); Andressa Alves (Duggan, 55’), Mariona (Olga, 73’) i Martens.GOLS:0-1 (35’) Aitana. 0-2 (44’) Mariona. 0-3 (57’) Mariona. 0-4 (68’) Duggan. 0-5 (82’) Olga. 0-6 (89’) Andonova.ÀRBITRE:Lorraine Clark (col·legi escocès).T.G.:a la local Karasiovaite.

El Miniestadi acollirà la setmana que ve un partit de tràmit entre el Barça i el Gintra Universitetas. El resultat que l’equip blaugrana va aconseguir en l’anada d’ahir a Lituània, el més ampli del club en la competició, ha deixat l’eliminatòria de vuitens sentenciada. Les jugadores de Fran Sánchez van ser infinitament superiors al Gintra i així va quedar palès en el marcador: un 0-6 que no deixa lloc a dubtes.

Tot i el resultat, a l’equip blaugrana li va costar Déu i ajuda obrir la llauna contra un rival que es va veure desbordat de bon començament. Només les intervencions de la portera Kaselyte van evitar que el Barça marqués més d’hora. El 0-1, en tot cas, va arribar en el 35’, quan Aitana, sola, va connectar amb el cap una precisa centrada de Martens, que va fer una gran jugada. Just abans del descans, les de Fran Sáchez van ampliar la diferència, amb una rematada de cap, aquest cop, de Mariona. La mateixa Mariona faria el tercer gol, en el 57’, rematant sola un córner. El 0-3 va deixar molt tocat un Gintra que, fins i tot, es va permetre fallar de forma còmica un gol cantat: tres jugadores locals soles davant de la porteria es van molestar a l’hora de rematar i al final l’acció va acabar en no res. El Barça no va desaprofitar l’avinentesa i encara va marcar tres gols més, fet que va deixar l’eliminatòria del tot encarrilada. En el 68, Dougan va fer el 0-4 amb un bon xut des de la frontal. El cinquè el va marcar Olga Garcia amb un xut de falta amb efecte que va botar davant de la portera i, ja en el darrer minut, Andonova va arrodonir la golejada amb una rematada a l’interior de l’àrea.

ELS VESTIDORS

Vuitens de final
Anada
Kazygurt-Olyimpique Lió
0-7
Brescia-Montpeller
2-3
Gintra U.-Barça
0-6
Sparta P.-Linköping
1-1
Fiorentina-Wolfsburg
0-4
Chelsea-Rosengard
3-0
DEMÀ:
LSK-Man. City
18.30 h
Stjarnan-Slavia P.
20 h
Ens hem adaptat bé al que requeria el partit. Hem tingut paciència i, a partir del 0-1, encert
Fran Sánchez
ENTRENADOR DEL BARÇA FEMENÍ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)