3a divisió FEF

El nou Gavà busca ajuda

3a divisió. Amb el primer equip buscant el miracle de la salvació, la junta directiva post-Maniega vol aconseguir inversors, socis i patrocinadors per no haver de tancar el club

La ressaca de l’era post-Maniega és duríssima per al Gavà. El conjunt blaugrana, amb una notòria trajectòria en el futbol català, vol esquivar la desaparició. I ho fa com pot. Per això està en plena campanya de recerca de recursos per sobreviure i no haver de tancar. Per començar, necessita un inversor que hi aposti per fer front als 300.000 euros que té de deute entre Hisenda, la Seguretat Social, proveïdors i la resolució judicial amb l’Escola de Futbol Gavà. D’altra banda, també necessita patrocinadors i socis per ocupar-se de les despeses corrents de la categoria: plantilla, federació i àrbitres, entre d’altres.

“L’objectiu és salvar l’entitat”, explica Lluís Santos, que ha tornat a la directiva, acompanyat d’una desena de socis, per intentar reflotar el club: “Tots vam entrar per sentiment. El club estava en una situació molt delicada [aquest estiu va baixar a tercera per impagaments] i si havia de morir, millor que ho fes al costat de qui se l’estima.”

Tot i això, la situació és límit, però la directiva creu que podrà posar-hi remei. De moment, els inversors centreamericans que van col·laborar l’any passat –amb l’actual director esportiu, Mario Barri– continuen posant-hi diners tot i que no de manera tan abundant com el curs passat –hi van destinar 260.000 euros en pocs mesos–, i s’ha trencat la manera de fer del passat, amb Maniega al capdavant del club. “Tot el que hem contractat i hem promès ho hem complert”, assenyala la directiva. Ahir, precisament, la plantilla va rebre mitja mensualitat. “No volem repetir els errors que ens han portat fins aquí, però abans hem de solucionar aquesta situació que és límit”, hi afegeix Santos.

Límit? “Ahir”

Davant l’amenaça que el club no aconsegueixi tirar endavant, la pregunta sorgeix sola. Hi ha algun límit per aconseguir els recursos? “Ahir. Anem al dia a dia, no podem pensar gaire més enllà. Però necessitem ajut de tothom, de la gent que s’estimi Gavà, perquè puguem tirar endavant.”

LES REACCIONS

Vam entrar per sentiment. El club estava en una situació delicada i si havia de morir, millor que ho fes al costat de qui se l’estima
Necessitem ajut de tothom, de la gent que s’estimi Gavà, perquè puguem tirar endavant
Lluís Santos
directiu del gavà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)