3a divisió FEF

futbol

3a divisió

L’Espanyol B remunta i augmenta l’avantatge

Imparable. Deu punts són ja els que separen el filial blanc-i-blau del segon lloc després de superar el Reus B, que es va avançar en el marcador

reus b 1 espanyol b 2

REUS B:Kilian, Márquez, Guerrero, Mañé (Estorach, 89’), Miranda, Modest, Xavi Jaime (Fabra, 66’), Miravent (Ametllé, 78’), Forgas, Oribe i Arjona.ESPANYOL B:Edu Frias, Víctor, Pedrosa, Álex Salto, Lluís, Pol Lozano, Moha, Álex López, Puado (Bermejo, 54’), Doncel (Joselu, 80’) i Max (Jordan, 76’)GOLS:0-1 (5’) Oribe. 1-1 (53’) Puado. 1-2 (87’) Álex López.ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:als locals Oribe, Márquez i Forgas; i als visitants Álex López, Álex Salto i Edu Frías.

Ningú aconsegueix fer ombra a l’Espanyol B, que cada vegada té més avantatge al capdavant de la taula. Els de David Gallego sabien que una victòria els permetria ampliar a deu punts la distància respecte al segon classificat després de l’empat entre l’Hospitalet i l’Ascó, i el filial blanc-i-blau no va fallar. Tot i això, va haver de fer front a un gol matiner d’Oribe per endur-se els tres punts.

En plena fase de tempteig i sense que encara no hagués passat gairebé res, el Reus B es va avançar quan Oribe va aprofitar un desajust defensiu per fer l’1-0 (5’). Tot i el gol matiner, el guió del partit va ser l’esperat i els blanc-i-blaus van aconseguir el control de la possessió davant un Reus que va optar per fer un pas enrere. I en aquest context, els locals no van patir en excés. Només Max va tenir l’ocasió d’empatar abans del descans. En la represa, l’Espanyol B va sortir amb una marxa més i aleshores sí, el domini es va començar a traduir en ocasions fins que, en una d’aquestes, Puado va fer l’empat enviant al fons de la porteria una centrada al segon pal (53’). El gol va acabar de trencar el conjunt roig-i-negre, que es va començar a veure superat. Moha va estar a prop del gol en un parell d’ocasions, mentre que Álex López va avisar amb dos xuts de falta. I finalment, la tercera va ser la bona, i quan ja semblava que el marcador no es mouria, el migcampista va donar el triomf a l’Espanyol B amb un xut ras de falta que va sorprendre el porter local Kilian (87’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)