Girona

Pere Pons encén les alarmes

Pere Pons no es va entrenar ahir i és gairebé segur que no podrà jugar ja no només divendres contra la Real Sociedad, sinó tampoc el dia 25 al Benito Villamarín, contra el Betis. I qui sap si algun o alguns partits més. El migcampista té un problema muscular que pot ser força seriós arran d’un contratemps en l’entrenament de divendres passat. De tota manera, el club no ha emès cap comunicat sobre el seu estat físic i ni tan sols l’ha descartat per al duel de demà passat. Si es confirma que el de Sant Martí Vell no està en condicions de jugar, el problema és capital, ja que el futbolista havia aconseguit arribar en els dos últims partits, contra el Madrid i el Llevant, a la seva millor versió. La baixa del gironí obrirà la porta de l’onze a Timor o a Aleix Garcia, dos jugadors que poden actuar a la posició de Pere Pons, que té l’inconvenient afegit que quan torni a la gespa ho farà advertit de suspensió perquè té quatre targetes... llevat que es forci la seva entrada en la convocatòria de divendres només per provocar la cinquena. Aquesta situació és poc probable, ja que per encabir un lesionat entre els divuit de l’acta, Machín hauria de deixar a la grada un futbolista que estigués al cent per cent.

D’altra banda, Pedro Alcalá ha hagut de frenar per precaució, tot i que el contratemps no sembla important. Amb Juanpe i Bernardo a una targeta de la suspensió, al murcià no se’l vol forçar, però se’l necessitarà aviat. Farid Boulaya, malalt, no es va exercitar ahir a Riudarenes i també serà baixa.

LESIÓ MUSCULAR

El migcampista no es va entrenar i es podria perdre un mínim de dos o tres partits
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)