1a femenina

Passar el tràmit sense angúnies

UEFA Women’s Champions League. El Barça afronta el partit de tornada amb la tranquil·litat del 0-6 aconseguit a Lituània

Hi ha partits que no caldria ni jugar-los i el d’avui al Miniestadi (18.30 h, Barça TV) en seria un. Després del 0-6 del partit d’anada a Lituània i la superioritat mostrada per les blaugrana, la tornada serà un pur tràmit en què el Barça certificarà el seu bitllet per als quarts de final, que es disputaran a finals de març de l’any que ve.

“Afrontem el partit amb el màxim respecte pel rival i la competició, però és evident que tenim l’eliminatòria molt de cara”, va dir en la prèvia el tècnic, Fran Sánchez, que va anunciar que continuaria amb la política de rotacions que s’ha vist en les últimes setmanes: “Tenim una plantilla àmplia i això ens ajuda a poder repartir minuts i que totes puguin estar en un bon estat físic i de motivació.”

Per la seva banda, l’extrem aragonesa Bárbara Latorre, que diumenge va anotar quatre gols contra el Madrid, es va mostrar convençuda que el resultat de l’anada no impediria que l’equip afrontés el duel amb la mateixa actitud de sempre: “Sortirem a guanyar com en tots els partits. Tenim ganes de fer un bon partit en un escenari especial com el Miniestadi”, va explicar Latorre, que va fer una crida a l’afició tot i la intranscendència del matx.

Per al duel, Fran Sánchez encara no podrà disposar de la lateral Fabiana, que encara no s’entrena amb el grup, i haurà de descartar cinc jugadores més abans del matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)