3a divisió FEF

La falta de gol apaga la revelació

3a divisió. El Santfeliuenc, en plaça de fase d’ascens fins a la sisena jornada, fa nou partits que no guanya, en els quals només ha marcat quatre gols. La zona de descens, però, es manté lluny

En les primeres jornades de lliga a tercera, entre teòrics favorits com ara l’Espanyol B, el Prat i l’Hospitalet, es movia per la part alta de la classificació el Santfeliuenc. Un bon inici de competició, amb certa facilitat golejadora i 13 punts de 18, va mantenir l’equip del Baix Llobregat en la zona de fase d’ascens. A partir de la setena jornada, però, la trajectòria dels blanc-i-blaus es va començar a tòrcer i ara fa nou jornades que no guanyen. És la falta de gol en partits igualats el que condemna el Santfeliuenc, ja que només n’ha fet quatre en aquests últims nou partits. És el que lamenta el tècnic, Andrés González, després de cada duel, ja que veu que el seu equip genera ocasions però li falta encert. Les victòries de les primeres jornades permeten que l’equip de Sant Feliu mantingui un coixí confortable, de 7 punts, amb la zona de descens.

El Santfeliuenc té ara una bona oportunitat per revertir la situació, ja que disputarà quatre dels pròxims cinc partits al seu estadi. Rebrà, seguits, el Castelldefels i la Pobla, es desplaçarà al camp de l’Espanyol B i després jugarà a casa contra l’Ascó i, en el primer partit de la segona volta, el Granollers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)