2a divisió FEF

Enric torna a decidir

Superioritat numèrica. El Cornellà no fa un partit brillant, però obté el triomf gràcies a l’encert del màxim golejador de la categoria just quan el rival es queda amb un home menys

cornellà 2 dep. aragó 1

CORNELLÀ: Craviotto; Pere (Jaume, 45’) Néstor, 65’)), Valentín, Edgar, Maureta; Fall, Gómez, Pep Caballé, Marc Caballé (Sascha, 45’), Fito Miranda; i Enric.DEP. ARAGÓ: Sergio; Leto, Maxi, Adán, Zalaya; Quique (Álvarez, 65’), Nieto, Pep, Abel; Ahmed (Jaime, 87’) i Rai (Rubio, 82’).GOLS:1-0 (6’) Marc Caballé. 1-1 (44’) Zalaya. 2-1 (86’) Enric.ÀRBITRE: Fernández Vidal.T.G:als locals Gómez i Fall; i al tècnic visitant, César Lainez.T.V.:al visitant Adán (78’).PÚBLIC: uns 450 espectadors al municipal de Cornellà.

Un gol del màxim golejador de la categoria, Enric Gallego, va permetre al Cornellà sumar tres punts d’or que el situen com a millor equip català classificat i encadenar el tercer triomf en els últims quatre partits de lliga.

Els homes de Jordi Roger van sortit endollats i el partit se’ls va posar molt a favor en el minut 6, quan en un córner servit per Fito, Marc Caballé va rematar per fer el primer gol del matí. El Deportivo Aragón, que necessitava els punts amb urgència (és el cuer destacat de la categoria), va buscar l’empat en els minuts següents, en què l’exjugador del Cornellà Ahmed va estar a punt de marcar. Poc després, Sergio va desviar un potent xut de Gallego des de l’interior de l’àrea. Les ocasions dels locals se succeïen i en el minut 28, Fito Miranda va estavellar una pilota al pal després d’un tir llunyà en una falta. El duel va deixar de tenir ocasions, però abans del descans, en una falta lateral, el filial del Saragossa va empatar amb un cop de cap de Zalaya.

Expulsió clau

Després de la represa, el Cornellà s’hauria pogut tornar a avançar amb un fort tret de Fito Miranda que va refusar Sergio. A poc a poc, el partit va entrar en una dinàmica en què costava generar perill, i els de César Lainez van tenir un parell d’aproximacions per avançar-se. De seguida, però, la dinàmica es va revertir i Sascha (69’) va fallar una ocasió clara de gol. El Cornellà estava generant perill, però no aconseguia perforar la porteria de Sergio.

Quan faltaven 12 minuts per al final, el filial del Saragossa es va quedar amb un home menys per l’expulsió d’Adán, per doble amonestació. I això ho va aprofitar el conjunt del Baix Llobregat, més ben dit la seva figura. Enric Gallego va tornar a aparèixer, com sempre, i amb una combinació amb Sascha va marcar el gol de la victòria. Ja en el temps afegit, el Deportivo Aragón va tenir l’oportunitat de fer l’empat amb un rebot dins l’àrea del conjunt verd, però el resultat no va variar.

No podem jugar sempre bé, però aquests tipus de partits també s’han de saber guanyar
Jordi Roger
entrenador del cornellà
L’expulsió no ha estat el motiu de la derrota, però jugar amb un home menys aquí és molt dur