3a divisió FEF

futbol

3a divisió

Vint minuts que podrien canviar el rumb del curs

3a divisió. El Palamós va capgirar el marcador en el tram final contra el Gavà per sumar tres punts que valen la continuïtat del tècnic Vicenç Fernández

Diumenge, en el minut 70 del partit al municipal de Palamós-Costa Brava, el degà perdia 0-1 contra el Gavà i s’ensumava el drama. L’equip hauria caigut en zona de descens i el tècnic Vicenç Fernández hauria estat, pràcticament segur, cessat. En el 71’, però, tot va començar a canviar. Penal a favor, expulsió d’Èric Pujol i gol de Marc Medina. La reacció no va quedar aquí i primer Barrera i després un altre cop Medina van acabar de capgirar el marcador (3-1) i assegurar tres punts que ho canvien tot. “Era molt important perquè és un rival directe i veient els rivals que ens venen ara. Però, per sobre de tot, sabem que el tècnic està a la corda fluixa per la ratxa que portem i perquè la junta directiva comença a estar nerviosa, perquè estem en un club històric i hi ha gent que pressiona molt, i segur que algun jugador també hauria pagat cara una derrota. A la mitja part n’érem conscients i vam aconseguir tirar-ho endavant”, explica el migcampista del degà Narcís Barrera, que dona suport al tècnic: “Estem tots contents per l’entrenador perquè hi dedica moltes hores, sempre està molt atent amb els jugadors i se’l veu amb moltes ganes d’aprendre perquè no té experiència a aquestes categories i això és el més important, per això ens hauria sabut molt greu si el club hagués hagut de prendre una decisió dràstica.”

Fa quinze dies els palamosins van salvar un altre partit decisiu a casa amb una victòria contra el Cerdanyola (2-0), però després van perdre 4-0 a Terrassa en un mal partit. Ara l’objectiu és que no passi el mateix, i que aquesta victòria sí que permeti que l’equip enlairi el vol. “Són tres punts que donen estabilitat al club i al vestidor perquè està sent un any complicat, ja que el Palamós és un equip acostumat a fer-se fort a casa i aquest any està costant més, en part perquè ja han vingut els equips de dalt”, analitza Barrera, que diumenge visitarà el camp d’un exequip, l’Europa. El de Tordera, conscient de la dificultat del partit i dels dos propers abans d’acabar la primera volta –rebran la visita del Prat i jugaran a l’Hospitalet–, espera “demostrar que l’equip és capaç de competir contra tothom”. “Al final, per les sensacions, és el més important i després, si tenim una mica més de sort, podrem treure resultats positius.”

LA VALORACIÓ DEL PROTAGONISTA

Vam aconseguir tirar endavant el partit quan érem conscients que el tècnic està a la corda fluixa i la junta està nerviosa
Són tres punts que donen estabilitat al club i al vestidor, perquè està sent un any complicat
Narcís Barrera
migcampista del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)