3a divisió FEF

El Santboià atura el líder

S’imposa la defensa. Els del Baix Llobregat, que només han encaixat onze gols, van aconseguir deixar sense gol el millor atac

SANTBOIÀ 0 ESPANYOL B 0

SANTBOIÀ:Rafa Leva, Rubi (Joel, 80’), Castell, Cárdenas, John Neeskens (Aitor, 83’), Carlos Martínez, Ivan Romano, Gabi, Juanlu (Pedro, 74’), Collado i Oriol Molins.ESPANYOL B:Edu Frías, Víctor Gómez, Pedrosa (Iago, 65’), Salto, Lluís López, Pol Lozano, Pipa (Doncel, 46’), Àlex López, Max (Bermejo, 74’), Puado i Moha.ÀRBITRE:Mancera Anton.T.G.:als locals Cárdenas, Carlos Martinez, Romano i Pedro; i als visitants Pipa i Bermejo.PÚBLIC:Uns 850 espectadors.

El Santboià va aconseguir aturar l’Espanyol, en un partit en què els vermells van plantar cara i fins i tot van fer mèrits per endur-se un premi més gran. En un duel força disputat i de domini altern, la millor defensa del campionat es va aconseguir imposar a l’atac més golejador de la lliga i el partit va acabar finalment sense gols.

Com és lògic, l’Espanyol va ser qui més va tenir la pilota, però amb una forta pressió, els de Piti Belmonte no van deixar que els blanc-i-blaus es trobessin còmodes en cap moment. Així, l’Espanyol només ho va poder provar en un llançament directe de falta d’Àlex López, mentre que els locals hi van poder dir la seva per mitjà de Juanlu i Oriol Molins. Però la més clara la va tenir Neeskens en l’afegit del primer temps quan, amb tot a favor, va finalitzar massa alt una gran jugada per banda dreta de Collado.

En la represa, els del Baix Llobregat van sortir amb una marxa més que el seu rival, però Cárdenas, en la sortida d’un córner, es va trobar amb una magnífica intervenció d’Edu Frías, mentre que uns minuts abans, ni Gabi ni Juanlu havien pogut enviar la pilota al fons de la porteria. Passat el primer tram, l’Espanyol va despertar i Pedrosa va avisar amb un xut que va pirar Leva, però de nou, com en el primer temps, la més clara la va tenir el Santboià. El marcador, però, ja no es va moure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)