2a divisió FEF

Enric atura el Peralada

2a divisió B. El Cornellà trenca la ratxa de dues victòries del Peralada gràcies a dos gols de l’atacant, que enfila el seu equips a la quarta posició

peralada 1 cornellà 2

PERALADA:Gianni, Maxi Villa, Bambo, Vallho, Álamo, Paik (Iu Ranera, 76’), Romero, Pol Blay (Javi Sánchez, 88’), Cesc Clotet (Coro, 64’), Arimany i Soni.CORNELLÀ:Craviotto, Pere, Maureta, Èdgar, Valentín, Pep Caballé (Ricard, 86’), Fall, Néstor (Marc Caballé, 76’), Reche, Fito (Borja, 90’) i Enric Gallego.GOLS:0-1 (44’) Enric Gallego. 0-2 (67’) Enric Gallego. 1-2 (85’) Bambo.ÀRBITRE:Garcelán Docio.T.G.:als visitants Pere i Maureta.T.V.:directa al local Arimany.PÚBLIC:350 espectadors al municipal de Peralada.

La bona ratxa del Peralada es va trencar ahir en perdre contra un Cornellà que va tenir en Enric Gallego el seu millor home. El davanter va exhibir el seu olfacte golejador i va situar un 0-2 que els alt-empordanesos van estar a punt d’equilibrar en el tram final, tot i jugar en inferioritat per l’expulsió del davanter centre Joel Arimany (74’).

El partit va començar amb molt de ritme. El Peralada va transmetre bones sensacions tant en defensa, molt sòlid en el primer temps, com en zona de creació. Els jugadors que entrenen Arnau Sala i Xavi Punsí van moure la pilota amb criteri i van estar a punt d’avançar-se en una doble ocasió de Paik i Soni que Craviotto, primer, i Maureta, sota pals, van evitar que es convertís en el primer gol (14’).

A poc a poc el Cornellà va dominar i, amb el vent a favor, va passar a jugar en terreny contrari. Els visitants van avisar amb una acció de Fito, que Bambo va desviar a córner (18’) i amb un xut potent i llunyà d’Enric Gallego que va sortir fregant l’escaire (24’). El ritme va començar a decaure passada la mitja hora, però va revifar en el tram final. El Peralada, ben posicionat, pràcticament no va permetre ocasions clares del Cornellà, i va tornar a inquietar en una acció ràpida que va acabar amb un xut molt alt de Paik (42’).

Tot feia preveure que la igualtat es mantindria fins al descans, però els visitants van desnivellar el marcador en un contracop molt ràpid que va sorprendre el Peralada. Néstor va habilitar Enric Gallego i el pitxitxi del grup no va perdonar davant Gianni situant el 0-1 (44’). En l’afegit el mateix Enric va buscar el segon gol, però el porter del Peralada ho va evitar.

Els locals, que en el segon temps tenien el vent a favor, es van mostrar molt actius en la segona part però gairebé no van disposar d’ocasions. La més clara la va tenir Soni amb un xut que va bloquejar la defensa, molt atenta als moviments del camerunès.

El partit es va posar coll amunt per als locals en un nou contracop del Cornellà que Enric Gallego va definir a la perfecció. El davanter va aprofitar l’assistència de Nèstor per entrar a l’àrea, driblar Bambo, i batre per segon cop Gianni (67’). Si el 0-2 no era prou obstacle, l’expulsió directa d’Arimany (74’) va convertir la remuntada en missió gairebé impossible. Però els locals no es van donar per vençuts i van trobar el premi en l’1-2 de Bambo, que va rematar de cap el refús de Craviotto a un potent xut d’Iu (85’). El mateix Bambo va tenir l’empat a prop en una nova rematada de cap, que va fregar el pal (89’).

Estem contents ja que és complicat jugar amb vent. Ha estat clau marcar abans del descans
Jordi Roger
entrenador del cornellà
Em queda una sensació agredolça ja que competim bé però pel que fa al joc ens falta molt
Arnau Sala
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)