2a divisió A

futbol

copa del rei

Una oportunitat a Anoeta

Copa. El Lleida visita la Real Sociedad amb el complicadíssim objectiu de capgirar el 0-1 de l’anada, però sobretot amb ganes de mostrar una bona imatge i recuperar sensacions

El Lleida Esportiu estava vivint un idil·li amb el futbol fins que van començar els setzens de final de la copa. Quan els del Segrià van rebre la Real Sociedad al Camp d’Esports fa un mes, l’ambient que es respirava era molt pròxim a l’eufòria. L’equip era tercer i tenia un marge de 5 punts respecte al cinquè. Aquell 26 d’octubre, però, les coses es van començar a tòrcer. L’equip va perdre contra la Real plantant cara i mostrant una bona imatge, ja que el 0-1 de l’anada és un resultat que manté els blaus dins de l’eliminatòria. A partir de llavors, però, el Lleida no ha alçat el cap. En la lliga s’han anat succeint els mals resultats i els blaus encadenen sis jornades sense guanyar, en què han sumat 3 punts de 18. Ara, els de Gerard Albadalejo estan al bell mig de la classificació i tenen la zona d’ascens a 4 punts. A això, se li ha de sumar un problema amb el gol que esperen trencar al més aviat possible, ja que els blaus encadenen 513 minuts sense batre el porter contrari. És per tot plegat que avui, en un escenari gran com Anoeta, el Lleida vol recuperar sensacions. La millor manera de fer-ho, és clar, seria assolint una gesta: capgirar l’eliminatòria. El repte és majúscul, però, més enllà d’aquest objectiu, hi ha altres fites, i la principal és mostrar una imatge positiva que doni confiança de cara al pròxim partit de lliga contra l’Elx.

Per a la cita d’aquest vespre, Gerard Albadalejo pot disposar de tots els seus homes tret de Noel Carbonell i Carlos Lázaro, que estan lesionats. El tècnic, que va avançar que farà un onze tenint en compte que el cap de setmana hi ha un duel molt exigent en la lliga, confia en els seus, tot i ser realista: “Afronto la visita a Anoeta amb l’optimisme de fer un gran partit, marcar, guanyar i passar l’eliminatòria, malgrat que soc conscient que el més difícil és que ens classifiquem.” Al davant hi tindrà una Real sense bona part dels seus puntals, que no han estat convocats.

LA PRÈVIA

Tinc l’optimisme de fer un gran partit, marcar, guanyar i passar l’eliminatòria
Gerard Albadalejo
entrenador del lleida
En aquest tipus de partits cap rival és còmode, i la diferència de categoria queda en un segon pla
Eusebio Sacristán
entrenador de la real sociedad
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)