2a divisió FEF

Afermats entre la noblesa

Triomf pragmàtic. El Cornellà supera la Peña Deportiva amb un gol de Fito Miranda en el primer temps (15’) i es consolida en posicions de ‘play-off’

CORNELLÀ 1 PEÑA DEP. 0

CORNELLÀ:Craviotto; Pere, Edgar, Maureta, Valentín; Fall, Reche (Marc Caballé, 63’); Pep Caballé (Cortes, 79’), Néstor, Fito Miranda; i Enric (Sascha, 84’).PEÑA DEPORTIVA:Dennis; Pau, Javi, Selfa, Alberto; Rueda, Erik, Marc de Val; Gorriz (Jandrín, 73’), Pepe Bernal (Raúl, 89’) i Guille (Fran Núñez, 73’).GOLS:1-0 (15’) Fito Miranda.ÀRBITRE:Sánchez Alba.T.G.:Als locals Reche, Pep Caballé i Gómez; i als visitants Selfa, Alberto i Erik.T.V.:Al visitant De Val (68’), doble amonestació.PÚBLIC:Uns 400 espectadors.

El Cornellà va vèncer la Peña Deportiva gràcies a un gol matiner de Fito Miranda, que manté l’equip en la bona línia i l’aferma entre les posicions de play-off. Els verds van fer valdre la inspiració de Miranda i la seva solvència al darrere en un matx en què es van veure poques ocasions de gol.

El partit va començar dominat pel Cornellà que, en el minut 3, va tenir la primera aproximació de perill després d’un cop de cap d’Enric que va refusar Dennis. Poc després, el mateix Enric va tornar a provar sort amb un tret fort que el porter visitant va atrapar. La insistència local no va trigar a rebre premi. Fito Miranda, al cap d’un quart d’hora, va obrir la llauna amb un potent tir. Passaven els minuts i el domini dels de Jordi Roger era total. Per part visitant, Pepe Bernal va tenir una ocasió de perill on va centrar una pilota a l’interior de l’àrea però no va trobar rematador. A partir d’aquí, el partit es va tornar insípid amb molt de migcampisme i sense ocasions a cap banda. En els últims minuts del primer temps, els de Dani Mori van voltar l’àrea de Craviotto, però sense generar cap perill.

Amb solvència

Després de la represa, Néstor va poder ampliar el resultat després d’aprofitar una falta lateral, però Dennis va poder refusar la pilota. La tònica de la segona meitat va continuar sent la mateixa; el Cornellà, clar dominador del partit contra una Peña Deportiva que, de manera tímida, buscava acostar-se a l’àrea de Craviotto. Erik, en el 56’, ho va intentar amb un xut llunyà que, en forma de globus, va marxar per sobre de la porteria local. Tot seguit, en una falta lateral, els de les Illes van tornar a posar en dificultats la defensa verda, que va respondre correctament a l’atac visitant. El fred intens del nou municipal i l’expulsió del visitant Marc de Val per doble amonestació van ser uns factors decisius per acabar d’arrodonir una matinal plàcida per als homes de Jordi Roger. Enric Gallego, quan faltaven 5 minuts per al final, i abans de ser substituït per Sascha, va perdonar el segon gol després d’un fort xut que Dennis va treure amb els punys. Els minuts finals de partit van ser de tràmit, tot i que els visitants, amb un home menys, no ho van deixar d’intentar. Finalment, el Cornellà va aconseguir 3 punts més que el situen, amb 29, en zona d’ascens.

ELS VESTIDORS

Hem fet la nostra feina i estic molt content. Crec que aquests partits s’han de saber guanyar
Jordi Roger
ENTRENADOR DEL CORNELLÀ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)